Πότε χάθηκαν τα ίχνη του φυγόδικου Παππά – Τον έψαξαν και στο Άγιον Όρος

Ο Χρήστος Παππάς, ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής είναι ο μόνος από τους 38 καταδικασθέντες της εγκληματικής οργάνωσης τα ίχνη του οποίου δεν έχουν εντοπιστεί.

Την 1η Οκτωβρίου, έδωσε το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου – Χολαργού ως όφειλε σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί και έκτοτε τα ίχνη του εξαφανίστηκαν ενώ τα τηλέφωνά του έχουν να χρησιμοποιηθούν εδώ και αρκετό καιρό.

Οι αστυνομικοί τον έχουν αναζητήσει σε έξι τουλάχιστον τόπους διαμονής στην Αττική αλλά και στα Γιάννενα που είναι ο τόπος καταγωγής του χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ οι αρχές έψαξαν τον Χρήστο Παππά μέχρι και στο Άγιον Όρος αλλά ούτε εκεί εντοπίστηκε.

Έρευνες ακόμη και σε Αλβανία - Ιταλία

Οι έρευνες επεκτείνονται ακόμη και στην Αλβανία και την Ιταλία καθώς οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να έχει διαφύγει προς κάποια γειτονική χώρα. Άλλωστε ο δικηγόρος του χρυσαυγίτη Παππά, Περικλής Σταυριανάκης μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, δεν απάντησε αν βρίσκεται ή όχι στην Ελλάδα ο πελάτης του και τόνισε πως δεν έχει μιλήσει μαζί του, γιατί αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν εύκολο οι αρχές να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με τον κ. Σταυριανάκη ο Χρήστος Παππάς βρισκόταν όντως υπό διακριτική επιτήρηση της αστυνομίας αλλά κατάφερε και ξέφυγε. Είπε ότι γνώριζε εδώ και καιρό ότι ο πελάτης του πιστεύει πως δεν είναι σωστό να εκτίσει ολόκληρη την πρωτοβάθμια ποινή του έως ότου εκδοθεί απόφαση του Εφετείου.

Επίσης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμφανιστεί το επόμενο διάστημα ο Χρήστος Παππάς λέγοντας «τώρα τι θα κάνει τις επόμενες ημέρες θα το δούμε πάλι».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Παππάς και το 2013 εμφανίστηκε ένα 24ωρο στις αρχές μετά τους υπόλοιπους ομοϊδεάτες του. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι ενδεχομένως και τώρα να έχει επιλέξει τον ίδιο δρόμο.

Πηγή: skai.gr