Τις δραματικές στιγμές κατά τις οποίες εντόπισε νεκρούς τον γιό και την νύφη του στο σπίτι τους στην Μακρακώμη περιγράφει στον ΣΚΑΙ ο συντετριμμένος ο πατέρας του φερόμενου δράστη της οικογενειακής τραγωδίας.

«Τους βρήκα. Πήγα στο μαγαζί  και ήταν όλα κλειδωμένα, πήρα τηλέφωνο τον γιο και την νύφη μου δεν απαντούσαν, ξαναπήρα το ίδιο. Είδα τα αυτοκίνητα τους απ’ έξω, ανησύχησα, κάτι συνέβαινε» ,περιγράφει ο πατέρας αναφέροντας πως αφού διαπιστώθηκε πως το σπίτι ήταν κλειδωμένο, κλήθηκε η ασφάλεια η οποία έσπασε το τζάμι ενός παραθύρου και εισήλθε στο σπίτι όπου και ήρθε αντιμέτωπη με το φρικτό θέαμα.

«Βγήκαν έξω και δεν με άφησαν να μπω να δω τι έχει γίνει, τα πράγματα δεν είναι για να τα δεις εσύ ο γονιός.» 

«Ο γιος μου δεν φαινόταν να έχει προβλήματα, τον ρωτούσα πάντα για το αν τον απασχολεί κάτι και ποτέ δεν είχε εκφράσει παράπονο. Μου είπαν πως το πιθανότερο είναι να είναι αυτοχειρία και φόνος» αναφέρει εκτός των άλλων ο πατέρας του 48χρονου.

«Αυτό που συνέβη είναι έξω από κάθε λογική.» τονίζει.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι εντοπίστηκε λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα εντός της οικείας του στην Μακρακώμη με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 48χρονος να δολοφόνησε τη σύζυγό του και εν συνεχεία να έδωσε τέλος στη ζωή του.

Συγκλονισμένος είναι ο κύκλος του ζευγαριού αλλά και η τοπική κοινωνία που δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει ότι αυτή η τραγωδία συνέβη.

Πηγή: skai.gr