Στο περιοδικό Tatler μίλησε η Πρώτη Κυρία της Αμερικής Μελάνια Τραμπ λίγο πριν τις εκλογές στις 3 Νοεμβρίου που πρόκειται να καθορίσουν αν τελικά αυτές είναι η τελευταίες της ημέρες στον Λευκό Οίκο και στο αξίωμα αυτό.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό τόνισε ότι ήταν σίγουρη για τον σύζυγό της και την πρωτιά του στις εκλογές «αν και όποτε κατέβαινε υποψήφιος». Ο ίδιος μάλιστα το 1999 μιλώντας στο Λάρι Κινγκ είχε αποκαλύψει ότι σκεφτόταν το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία.

Ωστόσο όπως δήλωσε η Μελάνια Τραμπ «το ξέραμε ότι δεν ήταν η κατάλληλη χρονική συγκυρία. Γνώριζα όμως ότι αν και όποτε κατέβαινε υποψήφιος, θα νικούσε»

H ίδια αναφέρθηκε και στη ζωή της, πώς μεγάλωσε στην Σεβνίτσα, μια μικρή βιομηχανική πόλη στη Σλοβενία, τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ όταν ήταν 16 ετών και πώς εγκατέλειψε την χώρα της λίγο αργότερα για το Μιλάνο.

Το 1996 έφτασε στην Νέα Υόρκη και 2 χρόνια αργότερα το 1998 γνώρισε τον σύζυγό της σε ένα πάρτι.

«Μεγάλωσα σε μια όμορφη οικογένεια κι είχα υπέροχη παιδική ηλικία. Η μητέρα μου κι ο πατέρας μου μας έμαθαν πόσο σημαντική είναι η μόρφωση, η σκληρή δουλειά κι η οικογένεια. Μεγαλώνοντας στη Σλοβενία και ζώντας σε νεαρή ηλικία στο Μιλάνο και το Παρίσι και στη συνέχεια μετακομίζοντας στην ηλικία των 20 στις ΗΠΑ και τη Νέα Υόρκη, όλα αυτά με βοήθησαν να υπηρετήσω το υπέροχο έθνος μας ως Πρώτη Κυρία».

Τέλος, τόνισε ότι παρόλο που μεγάλωσε σε ένα κομμουνιστικό καθεστώς δεν πιστεύει σε αυτόν. «Ένα έχω να σας πω: Εγώ πιστεύω στον καπιταλισμό της ελεύθερης αγοράς».

Πηγή: https://www.must.com.cy/