Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η Κέιτ Μίντλετον ξέρει καλά πώς να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση. Πρόσφατα, η σύζυγος του πρίγκιπα William θέλησε μέσα από μια της ανάρτηση να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες του ετήσιου διαγωνισμού φωτογραφίας "Hold Still" και για άλλη μια φορά έκανε τους πάντες να μιλάνε για το outfit της.

Συγκεκριμένα, στο μονόλεπτο βίντεο που δημοσίευσε η δούκισσα την είδαμε να φοράει ένα υπέροχο κόκκινο blazer με power shoulders , βάτες και χρυσά κουμπιά... το οποίο είχε φορέσει ξανά το 2012 στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Στην πρόσφατη εμφάνισή της, το συνδύασε με μία κρεμ μπλούζα και ένα κομψό χρυσό κολιέ. Το συγκεκριμένο look είναι ιδανικό για αυτή την εποχή και αξίζει να το υιοθετήσουμε ASAP!

Αναφερόμενη στο project "Hold Still", μεταξύ άλλων η Κέιτ Μίντλετον είπε: «Ήθελα απλώς να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους υπέβαλαν μια εικόνα στο διαγωνισμό Hold Still... Ξεκίνησα το έργο με την Εθνική Πινακοθήκη πορτρέτου τον Μάιο, επειδή ήθελα να βρω έναν τρόπο να επιτρέψω σε όλους να μοιραστούν τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους από την Εθνική Πινακοθήκη».

Πηγή: Must