Η Hyundai αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του Hyundai STARIA, του νέου πολυμορφικού (MPV) μοντέλου της εταιρείας. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με καινοτόμα χαρακτηριστικά που εστιάζονται στον οδηγό και φουτουριστικά σχεδιαστικά στοιχεία που προσφέρουν νέες εμπειρίες σε οδηγούς και επιβάτες κάνοντας τον χρόνο μετακίνησης πιο παραγωγικό.

Το STARIA προσφέρει ένα μυστηριώδες εξωτερικό σχεδιασμό, που παραπέμπει σε διαστημικό όχημα. Στο εμπρός μέρος δεσπόζει μια μεγάλη οριζόντια λωρίδα LED και οι χαμηλά τοποθετημένοι προβολείς. Το ύψος της καμπίνας είναι επίσης βελτιστοποιημένο για εξαιρετική άνεση και ευκολία, καθιστώντας το μοντέλο ιδανικό τόσο για επαγγελματική όσο και για οικογενειακή χρήση.

Το εξωτερικό έχει απλή σιλουέτα, που ορίζεται από μια ρευστή καμπύλη που διατρέχει από το εμπρός προς το πίσω μέρος, εμπνευσμένη από το φως του ορίζοντα της Γης κατά την ανατολή του Ηλίου, όταν κάποιος το βλέπει από το Διάστημα. Το πίσω μέρος διαθέτει απλή και καθαρή εμφάνιση, με τον πίσω προφυλακτήρα να χαμηλώνει ώστε να διευκολύνει τους επιβάτες στη φόρτωση.

Το cockpit του STARIA εστιάζει στον οδηγό διαθέτοντας μια φουτουριστική εμφάνιση υψηλής τεχνολογίας με οθόνη 10,25 ιντσών, κεντρική κονσόλα αφής και ηλεκτρονικό μοχλό ταχυτήτων. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων βρίσκεται στην κορυφή του ταμπλό, παρέχοντας ανεμπόδιστα την προβολή των προγραμμάτων οδήγησης. Αξίζει να σημειωθεί πως η δεύτερη σειρά καθισμάτων μπορεί να περιστραφεί κατά 180 μοίρες, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να κάθονται αντικριστά.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ