Κλείσιμο

Η Μαντόνα δεν το βάζει κάτω

Η Μαντόνα δεν το βάζει κάτω
Η αμερικανίδα ποπ σταρ Μαντόνα δεν το \βάζει κάτω\. Θα εφεσιβάλει την απόφαση δικαστηρίου του Μαλάουι, το οποίο της απαγόρευσε να υιοθετήσει και δεύτερο παιδί από τη χώρα αυτή, ένα ορφανό κοριτσάκι τριών ετών.

\Ξεκίνησα διαδικασία έφεσης\, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος της Μαντόνα, Άλαν Τσινούλα.

Δικαστήριο της Λιλόνγκουε απέρριψε την Παρασκευή το πρωί το αίτημα υιοθεσίας που είχε καταθέσει στις αρχές της εβδομάδας η Μαντόνα.

Η τραγουδίστρια έχει ήδη υιοθετήσει ένα παιδί από το Μαλάουι, ένα αγοράκι, προκαλώντας μια πολεμική για την ευνοϊκή μεταχείριση που της επιφυλάχθηκε και η οποία αποδίδεται στο γεγονός ότι είναι διάσημη.

Η Μαντόνα αποφάσισε να υποβάλει αίτηση την Παρασκευή το απόγευμα, αφού ενημερώθηκε για την αρνητική απάντηση στο αίτημά της για υιοθεσία, εξήγησε ο δικηγόρος της.

Η διαδικασία έφεσης αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τον ίδιον.

Η Μαντόνα θα φύγει από το Μαλάουι την Κυριακή.

Η δικαστής του δικαστηρίου της Λιλόνγκουε αιτιολόγησε την απόρριψη της αίτησης υιοθεσίας, λέγοντας πως το κοριτσάκι, η Τσιφούντο Τζέιμς, δεν ζει \πλέον σε συνθήκες φτώχειας μετά την είσοδό της στο ορφανοτροφείο του Κοντανάνι\.

Η δικαστής ανέφερε επίσης πως η απόφασή της υποκινήθηκε από τον κίνδυνο να ευνοηθεί το λαθρεμπόριο παιδιών εάν η δικαιοσύνη άνοιγε, με αυτό το προηγούμενο, την πόρτα σε διεθνείς υιοθεσίες χωρίς σεβασμό της διαδικασίας.

Η Μαντόνα, που ήταν απούσα από την ακροαματική διαδικασία, και ο δικηγόρος της δεν σχολίασαν την απόφαση του δικαστηρίου.
Πηγή: skai.gr