«Η ιστορία του μπλε φορέματος»: Το ερωτικό σκάνδαλο Κλίντον- Λεβίνσκι «αναβιώνει» στην tv (vid)

Στη μικρή οθόνη αναβιώνει το ερωτικό σκάνδαλο που αναμφισβήτητα σημάδεψε την δεκαετία του 90.

Η ερωτική σχέση του τότε προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον με την εκπαιδευόμενη- κατά εκείνο το χρόνο- στο Λευκό Οίκο, Μόνικα Λεβίνσκι, "ξαναζωντανεύει" στην σειρά  «Impeachment: American Crime Story», με την ίδια την Λεβίνσκι να βρίσκεται μάλιστα στα ηνία της παραγωγής της τηλεοπτικής μεταφοράς του σκανδάλου, στο οποίο πρωταγωνίστησε.

Το πρώτο πλήρες τρέιλερ κυκλοφόρησε, και έτσι για πρώτη φορά έχουμε την δυνατότητα να δούμε το καστ της σειράς, να έχει μπει στους ρόλους του.

Ενδεικτικά, τον Μπιλ Κλίνστον ενσαρκώνει ο Κλάιβ Οουεν, Η Έντι Φάλκο υποδύεται την Χίλαρι Κλίντον

Στο απόσπασμα του τρέιλερ αποτυπώνεται μάλιστα η περίφημη αγκαλιά Λεβίνσκι και Κλίντον στη διάρκεια συγκέντρωσης του προσωπικού του Λευκού Οίκου, μετά την επανεκλογή του.

Σε μία άλλη σκηνή, δε, ο Κλάιβ Όουεν ως Μπιλ Κλίντον, ακούγεται να λέει την φράση που, είχε τότε αφήσει εποχή, και είχε πει ο Αμερικανός πρόεδρος: «Δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με εκείνη τη γυναίκα».

Αναφορές, δεν θα μπορούσαν να μην γίνουν στο πολυσυζητημένο μπλε φόρεμα, που έφερε λεκέ από γεννητικό υλικό του προέδρου αφού στο ίδιο τρέλερ συμπεριλαμβάνεται σκηνή στην οποία συμβουλεύουν την 22χρονη Μόνικα να φυλάξει κάπου το φόρεμα χωρίς να το πλύνει.

Πηγή: DAILY MAIL