Η Άνοδος της Δυναστείας των Μέρντοχ: Ντοκιμαντέρ σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση στον ΣΚΑΪ

Η Άνοδος της Δυναστείας των Μέρντοχ: Ντοκιμαντέρ σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση στον ΣΚΑΪ

«Η Άνοδος της Δυναστείας των Μέρντοχ» είναι μία συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής BBC, που παρουσιάζει την απίστευτη ιστορία του Ρούπερτ Μέρντοχ και της παγκόσμιας μιντιακής αυτοκρατορίας του. Μία σειρά τριών επεισοδίων σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση από την Κυριακή 9 Μαΐου στις 00.30.

Η επιρροή του Ρούπερτ Μέρντοχ στην πολιτική σκηνή είναι τόσο μεγάλη, που εδώ και τέσσερις δεκαετίες κανένας Βρετανός πολιτικός δεν έχει καταφέρει να γίνει Πρωθυπουργός χωρίς την υποστήριξη του Μέρντοχ και των ΜΜΕ του. Εκτός από την επανάσταση που έφεραν οι επιχειρήσεις του στο πεδίο της δημοσιογραφίας και της τεχνολογίας, είναι ευρέως παραδεκτό πως ο Μέρντοχ έπαιξε καθοριστικό ρόλο ακόμα και σε κορυφαίες πολιτικές εξελίξεις όπως το Brexit και η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Στα τρία επεισόδια της σειράς, βλέπουμε από την αρχή όλα τα στάδια δημιουργίας της αυτοκρατορίας του, τις προσωπικές συγκρούσεις εξουσίας που μαίνονται μέσα στην ίδια την οικογένειά του, αλλά και τα σκάνδαλα που απείλησαν να γκρεμίσουν όλα όσα έχει χτίσει. Παράλληλα, βλέπουμε πώς δουλεύουν τα γρανάζια της πολιτικής εξουσίας, καθώς η επιχειρηματική δράση του Μέρντοχ εκτυλίσσεται πότε στο παρασκήνιο και πότε στο τιμόνι των ιστορικών εξελίξεων.

Τι θα δούμε στο 1ο επεισόδιο, την Κυριακή 9 Μαΐου στις 00.30

Στο πρώτο επεισόδιο, συναντάμε τον Ρούπερτ Μέρντοχ το 1995, αντιμέτωπο με δύο πολύ σημαντικά διλήμματα: ποιον θα επιλέξει να στηρίξει για Πρωθυπουργό της Βρετανίας και ποιο από τα παιδιά του θα κληρονομήσει την αυτοκρατορία του. Ξεκινώντας από την στενή σχέση του με τον Τόνι Μπλερ, παρακολουθούμε πώς τα ΜΜΕ του Μέρντοχ έφτασαν να έχουν τόσο μεγάλη επιρροή στη βρετανική διακυβέρνηση. Ταυτόχρονα, τα πρώτα σκάνδαλα για την προσωπική του ζωή βγαίνουν στην επιφάνεια, καθώς ο Μέρντοχ παντρεύεται ξαφνικά μια γυναίκα 37 χρόνια νεότερή του, προκαλώντας τις αντιδράσεις τόσο της κοινής γνώμης όσο και της οικογένειάς του. Καθώς η ισχύς της αυτοκρατορίας του πλησιάζει στο ζενίθ της, αρχίζουν να παρουσιάζονται οι πρώτες ρωγμές σε ένα οικοδόμημα που φαίνεται πως κρύβει σοβαρά προβλήματα. 

Δείτε το trailer:

Πηγή: skai.gr