Φίλε μας Ρόμπι

Φίλε μας Ρόμπι
Το μουσικό συγκρότημα των Τέϊκ Δατ, προσέφερε την πλήρη υποστήριξη του ηθική και φιλική, στο πρώην μέλος τους και διάσημο τραγουδιστή Ρόμπι Γουΐλιαμς, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε θεραπεία για να απεξαρτηθεί από ναρκωτικά που παρέχονται με συνταγή γιατρού.

Ο Μαρκ Όουεν είπε, "ανησυχώ τόσο πολύ για τον Ρόμπι, είμαι συντετριμμένος που τα πράγματα έφτασαν εδώ που έφτασαν, πιστεύω ότι πρέπει να γιρύσει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο".

Ο φίλος του Ρόμπι και τραγουδιστής της ποπ, Χάουαρντ Ντόναλντ, είπε σε συνέντευξη του στο περιοδικό Reveal, "ανησυχώ πάρα πολύ για τον Ρόμπι, εκνευρίζομαι όταν κάποιοι λένε ότι η κατάθλιψη του οφείλεται στη δική μας επιτυχία".

Ο Ρόμπι Γουΐλιαμς μπήκε σε αμερικανική κλινική απεξάρτησης από τα ναρκωτικά στα 33α γενέθλια του και έχασε την τελετέ απονομής των Μπριτ Αγουόρντς την περασμένη εβδομάδα.

Ο Όουεν είπε, "όταν άκουσα ότι ο Ρόμπι μπήκε σε κλινική ένιωσα μεγάλη λύπη και θέλω να γίνει και πάλι ευτυχισμένος. Θα κάνω τα πάντα για να τον βοηθήσω, αν θελήσει να με δει θα πάρω αμέσως ένα αεροπλάνο και θα πάω στην Αμερική. Περάσαμε μια περίοδο που δεν μιλούσαμε ο ένας στον άλλο, αλλά επανασυνδεθήκαμε αφού κέρδισα του Μπιγκ Μπρόδερ 2 το 2002, και από τότε μιλάμε τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα".

Για τα δεδομένα του Ρόμπι Γουΐλιαμς, το τελευταίο του άλμπουμ Rudebox δεν πήγε καλά, καθώς το γκρουπ των Τέϊκ Δατ επανέκαμψε στα τσαρτς.

Το νέο τους άλμπουμ Beautiful World πούλησε 1.5 εκατομμύρια κομμάτια στη Βρετανία το 2006, έναντι 454.000 για το Rudebox του Ρόμπι.

Ο Γουΐλιμς κέρδισε μόνο ένα Μπριτ Αγουόρντ, για την καλύτερη ζωντανή παράσταση, ενώ οι φίλοι του κέρδισαν του βραβείο καλύτερου σινγκλ με το Patience.

O Όουεν χαρακτήρισε απαράδεκτα κάποια σχόλια και αστεία που έγιναν για το Ρόμπι Γουΐλιαμς, στην τελετή των Μπριτ Αγουόρντς.


Οι ειδήσεις του BBC World μεταδίδονται στα ελληνικά από την Τηλεόραση του ΣΚΑΪ από Κυριακή έως Παρασκευή στις 18.35 και στις 21.35.
Πηγή: skai.gr