Ετοιμασίες για το OLYMPIC YACHT SHOW 2021 (pics)

Ετοιμασίες για το OLYMPIC YACHT SHOW 2021 (pics)

H ΟΝDECK Events σε συνεργασία με την Olympic Marine SA  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη διεξαγωγή του OLYMPIC YACHT SHOW, μιας διοργάνωσης για την premium κατηγορία σκαφών. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 01 – 05 Οκτωβρίου 2021 στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine και πρόκειται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον απο την Ελλάδα και εξωτερικό. Στόχος είναι να καταστεί ως γόνιμη πλατφόρμα επικοινωνίας για την μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής.

Συγκεκριμένα το Olympic Yacht Show αναδεικνύει τα νέα μοντέλα προς πώληση (New Yachts for Sale) που ανήκουν στην premium κατηγορία. Στην Ελλάδα είναι το μοναδικό event με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία και στο στερέωμα που τα περιβάλλει. Οι μεγαλύτερες Εταιρίες του χώρου θα δώσουν δυναμικό παρών τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα σε ένα καλαίσθητο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον. Στο ίδιο πλαίσιο έχει προβλεφθεί χώρος για τη μεγάλη κατηγορία των Luxury Ribs και Luxury Day Cruisers.

Η ONDECK Events διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο κλάδο του μεγάλου Σκάφους Αναψυχής και των διεθνών διοργανώσεων. Σε αγαστή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και το επιτελείο της Olympic Marine SA, το 1ο Olympic Yacht Show θα αποτελέσει ένα ιδεοδρόμιο για τους επαγγελματίες του χώρου, τους ιδιοκτήτες και βεβαίως ένα συνδετικό κρίκο με το εξωτερικό.

«Το Olympic Yacht Show είναι μια πολυδιάσταστη εκδήλωση που απευθύνεται στην premium κατηγορία σκαφών αναψυχής και σε όλο το στερέωμα γύρω από αυτήν την δραστήρια αγορά. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή κατηγορία σκαφών με μεγάλο εύρος και δυναμική πορεία τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς».

Από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης έχουν ανακοινωθεί οι συμμετέχοντες ενώ σύντομα θα αναρτηθεί και το επίσημο πρόγραμμα καθώς και οι λεπτομέρειες διεξαγωγής.

Ο διεθνής χαρακτήρας της εκδήλωσης είναι σαφής. Στελέχη ξένων οίκων και ναυπηγείων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους. Την επικοινωνία και προβολή στο εξωτερικό την έχει αναλάβει το διεθνώς καταξιωμένο γραφείο Δημοσίων Σχέσεων “SAND PEOPLE COMMUNICATION” με έδρα την Ελβετία και πολύχρονη εμπειρία στο Marine & Luxury industry.

Το Olympic Yacht Show τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, την αιγίδα του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και έχει την πλήρη στήριξη του Δήμου Λαυρεωτικής.

Πηγή: skai.gr