«Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»: Viral δολοφονικό βλέμμα της Ιβάνκα στη Μελάνια (vid)

«Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»: Viral δολοφονικό βλέμμα της Ιβάνκα στη Μελάνια (vid)

Πρώτο... κουτσομπολιό στο διαδίκτυο έχει γίνει το "δολοφονικό βλέμμα" της Μελάνια στην Ιβάνκα, κατά τη διάρκεια της Εθνικής Συνέλευση των Ρεπουμπλικανών.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η Mελάνια φαίνεται αρχικά να χαμογελά στην Iβάνκα κάνοντάς της ένα νεύμα, αλλά στη συνέχεια πήρε μια πολύ κρύα, ξινή έκφραση.

Όπως περιγράφει η Καθημερινή Κύπρου, η Ιβάνκα μοιράστηκε με το κοινό, ένα εισαγωγικό σχόλιο πριν την ομιλία αποδοχής του Ντόναλτ Τραμπ, και εν συνεχεία πέρασε μπροστά από την Πρώτη Κυρία, ανταλλάσσοντας μια σύντομη ματιά μαζί της.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη, κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα ενός επερχόμενου βιβλίου που γράφτηκε από την Στεφανί Γουίνστον Γόλκοφ, πρώην κολλητή φίλη της Μελάνια, η οποία αποκάλυψε πως η Πρώτη Κυρία σχεδίασε το «Επιχείρηση μπλοκάρετε την Ιβάνκα» για να εμποδίσει την Ιβάνκα να εμφανιστεί στις φωτογραφίες της ορκωμοσίας του πατέρα της.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως είναι λογικό έσπευσαν να σχολιάσουν την ένταση μεταξύ των δύο γυναικών και να μοιράζονται πολλά κοντινά στιγμιότυπα αυτή της φάσης.

«Η Μελάνια έριξε στην Ιβάνκα ένα βλέμμα που λέει: ‘Σε συμπαθώ μόνο γιατί πρέπει’» σημείωσε ένας χρήστης του Twitter. «Πείτε το ιδέα μου, αλλά δεν νομίζω ότι η Μελάνια συμπαθεί πολύ την Ιβάνκα. Σε αυτό μπορούμε να συμφωνήσουμε» είπε ένας άλλος χρήστης. «Μήπως η Μελάνια γύρισε τα μάτια της μόλις είδε την Ιβάνκα» είπε ακόμα ένας.

Φυσικά ενδέχεται και το γεγονός ότι το βλέμμα της Μελάνια να έχει σχεδόν πάντα ένα πιο “κρύο” θα το λέγαμε ύφος, οπόταν ίσως η ξινή έκφραση που έδωσε στην Iβάνκα να μην την έκανε επίτηδες.