Ιωάννινα: Εξάρθρωση κυκλωμάτων διακίνησης σκληρών ναρκωτικών
ΕΛ.ΑΣ. Ιωάννινα: Εξάρθρωση κυκλωμάτων διακίνησης σκληρών ναρκωτικών
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, κινητά τηλέφωνα, ένα αεροβόλο περίστροφο, δύο υπολογιστές και τρία αυτοκίνητα.
Νέος κοροναϊός στην Κίνα:: Υπό ιατρική παρακολούθηση 16 άτομα στις ΗΠΑ
Νέος κοροναϊός στην Κίνα:: Υπό ιατρική παρακολούθηση 16 άτομα στις ΗΠΑ
Τουλάχιστον 16 άνθρωποι ήλθαν σε επαφή με κάτοικο της Πολιτείας της Ουάσινγκτον που διαγνώστηκε ότι είναι το πρώτο κρούσμα στις ΗΠΑ του νέου κοροναϊού που έχει στοιχίσει τη ζωή σε 17 ανθρώπους ενώ έχει προσβάλει άλλους τουλάχιστον 571 στην Κίνα και τελούν ήδη υπό ιατρική παρακολούθηση, γνωστοποίησαν οι αμερικανικές αρχές.

Οικονομία

Σταϊκούρας: Ο Προϋπολογισμός στοχεύει στην επίτευξη υψηλής και διατηρήσιμης μεγέθυνσης
Προϋπολογισμός Σταϊκούρας: Ο Προϋπολογισμός στοχεύει στην επίτευξη υψηλής και διατηρήσιμης μεγέθυνσης
Ο υπουργός αναφέρθηκε στις ως τώρα δράσεις της κυβέρνησης, με τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων και του ΕΝΦΙΑ και υπερασπίστηκε τη «μη ταξική πολιτική» που ακολουθεί η κυβέρνηση, προχωρώντας σε ελαφρύνσεις σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα πιο αδύναμα και μικρομεσαία στρώματα.

Περιβάλλον

Ψυχαγωγία

Τεχνολογία

Αξίζει να διαβάσετε

Έτοιμο κοίτασμα κλέβει η Τουρκία – Η αντίδραση της Κύπρου (χάρτες)
Γεωστρατηγική Έτοιμο κοίτασμα κλέβει η Τουρκία – Η αντίδραση της Κύπρου (χάρτες)
Μετά τα μηδενικά αποτελέσματα 5 παράνομων γεωτρήσεων στην Κυπριακή ΑΟΖ, η Άγκυρα αποφάσισε να πάει σε έναν πιο «σίγουρο» στόχο, στέλνοντας το «Yavuz», εκεί που θα τρυπούσε η ΕΝΙ στο τεμάχιο 8 της Κυπριακής ΑΟΖ.