9ο Διεθνές Πανόραμα Ανεξαρτήτων Δημιουργών

Στο Διεθνές Πανόραμα οι εικόνες θα αγκαλιάσουν το κοινό ενώ  για μια ακόμη φορά ένα πολυ-πολιτισμικό γεγονός θα δώσει το παρόν στην πόλη της Πάτρας από τις 21 έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Το Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών είναι το κινηματογραφικό τοπίο που εξασφαλίζει πολυφωνία και πλουραλισμό, εξωστρέφεια, ισορροπία και ποιότητα, ιδιότητες που συμβάλλουν στην προβολή μιας αληθινά διαφορετικής σύγχρονης ταυτότητας.

Πραγματοποιείται με σκοπό να προτείνει μια εναλλακτική πρόταση για το θεσμό ενός φεστιβάλ που δεν καθοδηγείται αλλά γιορτάζει την ανανέωση του κινηματογραφικού τοπίου.
Στο «Διεθνές Πανόραμα Ανεξαρτήτων Δημιουργών Φιλμ και Βίντεο» η είσοδος στις εκδηλώσεις του θα είναι ελεύθερη κάνοντας πράξη την απρόσκοπτη πρόσβαση στον πολιτισμό.

Το μήνυμα που αποπνέεται από το 7ο Διεθνές Πανόραμα, ενός θεσμού υπολογίσιμου όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο, είναι ότι αποτελεί ένα αληθινό σταυροδρόμι του παγκόσμιου ανεξάρτητου σινεμά που δε φιλοδοξεί να αλλάξει τη ζωή μας μα μπορεί να αλλάξει τη σχέση μας με τις εικόνες του 21ου αιώνα

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Πανοράματος www.independent.grΠηγή: skai.gr