Κλείσιμο

Eva Mendes: Δεν πίστευα ότι στα 50 θα ήμουν «κλειδωμένη» στο σπίτι με τα παιδιά

Η διάσημη ηθοποιός φαίνεται, πραγματικά, να απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή και να μην την ενδιαφέρει καθόλου που η καριέρα της βρίσκεται σε «αναμονή» μετά τη γέννηση των παιδιών της

Η Eva Mendes είναι «κλειδωμένη» στο σπίτι με τα παιδιά και το λατρεύει. Μιλώντας στο «People», η ηθοποιός εξήγησε πως ποτέ δεν περίμενε ότι θα ακολουθούσε αυτόν τον τρόπο ζωής, όμως ο Ράιαν Γκόσλινγκ την έκανε να το δει σαν μια «εύκολη και λογική λύση».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

«Ένας συγκεκριμένος άντρας μπήκε στη ζωή μου και με έκανε να αλλάξω γνώμη για όλα αυτά τα πράγματα», εξήγησε η ίδια στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

«Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα έκανα παιδιά και θα ήμουν ‘’κλειδωμένη’’ στο σπίτι και μάλιστα στην ηλικία των 50 ετών. Ωστόσο, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις», είπε με νόημα. 

Η διάσημη ηθοποιός φαίνεται, πραγματικά, να απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή και να μην την ενδιαφέρει καθόλου που η καριέρα της βρίσκεται σε «αναμονή» μετά τη γέννηση των παιδιών της: της 9χρονης Esmeralda και της 7χρονης Amada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Μάλιστα, η ίδια χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη απόφαση «εύκολη», γιατί, όπως εξήγησε, ήθελε να είναι παρούσα στη ζωή των μικρών κοριτσιών. 

Πηγή: skai.gr