Γη: Σενάρια καταστροφής

Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση

Πώς θα αντιδρούσε η ανθρωπότητα αν η ζωή στη γη κινδύνευε να εξαφανιστεί για πάντα; Η σειρά ντοκιμαντέρ «Evacuate earth» παρουσιάζει έξι επιστημονικά τεκμηριωμένα σενάρια για την πιθανή καταστροφή του πλανήτη, καθώς και την ενδεδειγμένη πορεία δράσης προκειμένου να επιβιώσουμε σε καθεμιά από αυτές τις καταστάσεις.
Παραγωγή: NATIONAL GEOGRAPHIC

 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Τρίτη03:30

Περίληψη Επεισοδίου

Πώς θα αντιδρούσε η ανθρωπότητα αν η ζωή στη γη κινδύνευε να εξαφανιστεί για πάντα; Η σειρά ντοκιμαντέρ «Evacuate earth» παρουσιάζει έξι επιστημονικά τεκμηριωμένα σενάρια για την πιθανή καταστροφή του πλανήτη, καθώς και την ενδεδειγμένη πορεία δράσης προκειμένου να επιβιώσουμε σε καθεμιά από αυτές τις καταστάσεις. Τα σενάρια περιλαμβάνουν τεράστιες ηφαιστειακές εκρήξεις, την εξάπλωση μιας μεταδοτικής θανατηφόρας ασθένειας, μια απότομη μείωση της θερμοκρασίας που θα μπορούσε να τυλίξει τον πλανήτη στον πάγο, αλλά και το ενδεχόμενο να βγει έξω από τον ανθρώπινο έλεγχο η νανοτεχνολογία. Σε κάθε σενάριο, η ανθρωπότητα θα πρέπει να επινοήσει στρατηγικές επιβίωσης και να βασιστεί στο μυαλό αλλά και στην καρδιά για να αποφύγει την ολική καταστροφή.

Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.