Γλυκές Αλχημείες

Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους

O Στέλιος Παρλιάρος συνεχίζει τις Γλυκές Αλχημείες του για μία ακόμα χρονιά, χαρίζοντας στους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής γλυκές και απολαυστικές δημιουργίες... θα μας μαγέψει και θα μας διδάξει βήμα-βήμα, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, τεχνικές και μεθόδους για να φτιάξουμε στο σπίτι υπέροχα γλυκά!

 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Σάββατο18:50

Περίληψη Επεισοδίου

Ο αγαπημένος pastry chef Στέλιος Παρλιάρος επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με τις Γλυκές Αλχημείες. Φέτος κλείνει μια δεκαετία επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση και είναι έτοιμος να μας παρουσιάσει νέες συνταγές, προκλητικούς συνδυασμούς και καινοτόμες ιδέες για να δημιουργήσουμε το τέλειο γλυκό. Συνταξιδιώτες σε αυτή τη γλυκιά διαδρομή, οι έμπειροι ζαχαροπλάστες Φώτης και Πόπη Χρυσανθίδη αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι έκπληξη. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη, ο Στέλιος Παρλιάρος μας καθοδηγεί με μοναδικό τρόπο στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής και μας προσκαλεί να μυηθούμε στη μαγεία της.
Γλυκές Αλχημείες... το Σάββατο 23/06

Συντελεστές

Παρουσίαση: Στέλιος Παρλιάρος Μαζί του: Φώτης Χρυσανθίδης, Πόπη Χρυσανθίδου Σκηνοθεσία:Κώστας Καπετανίδης Επιμέλεια-Οργάνωση: Τίνα Παπαδέλλη Μια παραγωγή της Start Nouveau για τον ΣΚΑΪ

Προηγούμενα Επεισόδια

Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.