Γλυκές Αλχημείες

Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους

O Στέλιος Παρλιάρος συνεχίζει τις Γλυκές Αλχημείες του για μία ακόμα χρονιά, χαρίζοντας στους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής γλυκές και απολαυστικές δημιουργίες... θα μας μαγέψει και θα μας διδάξει βήμα-βήμα, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, τεχνικές και μεθόδους για να φτιάξουμε στο σπίτι υπέροχα γλυκά!

 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Σάββατο19:00

Περίληψη Επεισοδίου

O Στέλιος Παρλιάρος συνεχίζει τις Γλυκές Αλχημείες του για μία ακόμα χρονιά, χαρίζοντας στους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής γλυκές και απολαυστικές δημιουργίες! Σε ένα φωτεινό, λειτουργικό και ολοκαίνουργιο χώρο, ο Στέλιος Παρλιάρος θα μας μαγέψει και θα μας διδάξει βήμα-βήμα, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, τεχνικές και μεθόδους για να φτιάξουμε στο σπίτι υπέροχα γλυκά. Ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης , με την εμπειρία και την καλλιτεχνική του ματιά, αναδεικνύει το ταλέντο και τις δημιουργίες του Στέλιου.
Γλυκές Αλχημείες... το Σάββατο 29/04

Συντελεστές

Παρουσίαση: Στέλιος Παρλιάρος Μαζί του: Φώτης Χρυσανθίδης, Πόπη Χρυσανθίδου Σκηνοθεσία:Κώστας Καπετανίδης Επιμέλεια-Οργάνωση: Τίνα Παπαδέλλη Μια παραγωγή της Start Nouveau για τον ΣΚΑΪ

Προηγούμενα Επεισόδια

Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.