"Ηappy Traveller" από το Ελσίνκι Παραμονή Πρωτοχρονιάς

29/12/2017

 Το ταξίδι μας ξεκινάει από την βάση μας Θεσσαλονίκη. Φτάνοντας αεροπορικώς στη λαμπερή πρωτεύουσα της χώρας, ξεκινάμε την εξερεύνηση. Παραδοσιακά πιάτα, τοπικές λιχουδιές και πανέμορφες γωνιές της πόλης, μας αποκαλύπτονται συνεχώς. Απολαμβάνουμε τη συνηθισμένη στους Φινλανδούς, σάουνα και μαθαίνουμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για τον λαό που είναι πρώτος σε κατανάλωση καφέ στον κόσμο. Επισκεπτόμαστε την εντυπωσιακή εκκλησία της πέτρας που είναι χτισμένη μέσα στους βράχους, ανεβαίνουμε στην ρόδα και βλέπουμε την πόλη από ψηλά.
 Περπατάμε την πόλη και βλέπουμε από κοντά τα αξιοθέατα της πόλης, το κοινοβούλιο του Ελσίνκι, την πλατεία σιδηροδρομικού σταθμού αλλά και τον επιβλητικό καθεδρικό ναό της πόλης. Έπειτα από μια πλήρη και άκρως happy ξενάγηση της πόλης, πηγαίνουμε στον Σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και αναχωρούμε με προορισμό το Ροβανιέμι. Ένα μαγευτικό Happy Traveller στο Ελσίνκι της Φινλανδίας!

Ευγενικοί άνθρωποι, χαμηλές θερμοκρασίες, νόστιμα πιάτα και εντυπωσιακή αρχιτεκτονική. Ταξιδεύουμε και ανακαλύπτουμε την πιο όμορφη εκδοχή του Ελσίνκι.
Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, μόνο στον ΣΚΑΙ. 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.