ΣΠΟΡΤέξ με τον Χρήστο Ανθόπουλο

02/06/2017

Ο Χρήστος Ανθόπουλος συναντάει τον Ιωάννη Παπαζήση και παίζουν μαζί μπάσκετ. Το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 15:15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Χρήστος Ανθόπουλος συναντάει για μπάσκετ τον Ιωάννη Παπαζήση, συζητάνε για την έννοια του φάουλ, μιμούνται βολές φάουλ διάσημων καλαθοσφαιριστών και αναμετρώνται σ’ ένα one to one, το οποίο θα αφήσει εντυπώσεις αλλά και μελανιές. Ακόμη, παίζει παιχνίδια λούνα παρκ με την Μαρία Κωνσταντάκη, που μιλάει για τις τηλεοπτικές και θεατρικές δουλειές της, παίζοντας σκοποβολή και συγκρουόμενα.
Θα επιζήσουν από το one to one ο Χρήστος κι ο Ιωάννης ή το γύρισμα θα καταλήξει στα εξωτερικά ιατρεία; Θα καταφέρει η Μαρία Κωνσταντάκη να κερδίσει αρκουδάκι για την ανιψιά της στο λούνα παρκ; Ο Ιωάννης Παπαζήσης είναι τόσο σκοτεινός στη ζωή του όσο ήταν και στους ρόλους του; Ποιος θα κάνει πους-απς με μάσκα Σπάιντερμαν στην τελική δοκιμασία, ο Ιωάννης ή ο Χρήστος; Ήταν η Μαρία Κωνσταντάκη το νούμερο 3028 από τις 4000 γυναίκες του Γιάννη Σπαλιάρα; Και θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους στην σκοποβολή;

Οι απαντήσεις το Σάββατο στις 15:15 στο ΣΠΟΡΤέξ στον ΣΚΑΪ.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.