Chef στον αέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

13/03/2017

Η Ελένη Ψυχούλη συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο για να μας παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού. Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.40 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δευτέρα 13 Μαρτίου στο σεφ στον αέρα, η Ελένη παρέα με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου μας φτιάχνουν απλές και μαγικές συνταγές! Καροτόσουπα με μανταρίνι, σολομό με τζίντζερ, κολοκυθάκια & noodles και ρολάκια τοστ στο φούρνο με φρέσκο τυρί με μυρωδικά & μαϊντανό.

Τρίτη 14 Μαρτίου η Ελένη παρέα με την Θέμιδα Καρδιόλακα μαγειρεύουν muffins ρυζιού με γαλοπούλα, κοτόπουλο πανέ με πουρέ καρότου & ντιπ μουστάρδας και πανεύκολα ταρτάκια λεμονιού.

Τετάρτη 15 Μαρτίου η Ελένη υποδέχεται τον Chef Χρήστο Ξάνθο. Δοκιμάστε τη σούπα γλυκοπατάτα με σκληρό τυρί Δανίας & κρουτόν, την σαλάτα του Καίσαρα με κοτομπουκιές και την πατατοσαλάτα με χταπόδι μαριναρισμένο σε κρέμα βαλσαμικού σύκο!

Πέμπτη 16 Μαρτίου η Ελένη γλυκοθεραπεύεται παρέα με τον ζαχαροπλάστη Λάμπη Μπαξεβάνο και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου. Δοκιμάστε τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά, τα σιροπιαστά τρίγωνα με καρύδι & ανθόνερο και τα καλαμάκια κοτόπουλου με μαγιονέζα, κάρυ & φρέσκο τυρί κρέμα.

Παρασκευή 17 Μαρτίου η Ελένη παρέα με τον Chef Γιάννη Παρίκο μας μαγειρεύουν: μπακαλιάρο σε κρούστα ψωμιού με αρωματικά χόρτα & σάλτσα φινόκιο, λαζανάκι με χωριάτικο λουκάνικο, μανιτάρια & σπανάκι και brownie με καραμελωμένο ποπ κορν.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.