Ιστορίες, απόψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

07/02/2017

Ο Τέντ Μάλλοχ αποκλειστικά στις «ΙΣΤΟΡΙΕΣ». Τι του απαντά ο Μάνφρεντ Βέμπερ; Και στο στούντιο ο Γκίκας Χαρδούβελης. Απόψε στις 12.00 τα μεσάνυχτα στις «Ιστορίες» στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ με τους Αλέξη Παπαχελά, Σία Κοσιώνη, Παύλο Τσίμα και Τάσο Τέλλογλου.

Ο άνθρωπος του Νόναλντ Τραμπ στην Ευρώπη, καθηγητής Τεντ Μάλλοχ μιλά αποκλειστικά στις ΙΣΤΟΡΙΕΣ και στον Αλέξη Παπαχελά.

Ο Τεντ Μάλλοχ, ο άνθρωπος που ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος προορίζει για Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επανέρχεται στις δηλώσεις του για διάλυση της ευρωζώνης και απαντά στο ερώτημα της συμμετοχής του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.
Επίσης, ο Μάνφρεντ Βέμπερ, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, απαντά στη Σία Κοσιώνη για το πώς θα αντιδράσει η Ευρώπη στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται με την εκλογή Τραμπ.

Στο στούντιο μαζί με τον Παύλο Τσίμα, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμαρά, Γκίκας Χαρδούβελης, σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας.«Ιστορίες» κάθε Τρίτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.