Τα 1000 Μίλια Γεύσεις, επιστρέφουν

17/12/2015

Η εκπομπή "1000 Μίλια Γεύσεις" επιστρέφει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ για να μας ταξιδέψει στα πιο ξεχωριστά και ενδιαφέροντα από άποψη γαστρονομίας μέρη του πλανήτη, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στις 22.10.

Στο 1ο επεισόδιο, ο Βαγγέλης Δρίσκας μας ξεναγεί στα πιο «νόστιμα» Χριστουγεννιάτικα στέκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για να γνωρίσουμε τους ανθρώπους που ετοιμάζουν ξεχωριστά μενού, φαγητά, ποτά και γλυκά, για να περάσουμε καλά μέσα στις γιορτές.

Επισκέπτεται το εστιατόριο του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Κηφισιά, το μπαρ με το πιο Χριστουγεννιάτικο όνομα στο κέντρο της Αθήνας και το πιο «γλυκό» ζαχαροπλαστείο στην Θεσσαλονίκη.

Με την κάμερα της εκπομπής μπαίνουμε σε κουζίνες εστιατορίων και ξενοδοχείων για να δούμε τι ετοιμάζουν οι σεφ για την γιορτινή περίοδο.

Δεν λείπουν όμως και οι προτάσεις του Βαγγέλη Δρίσκα που μας υποδέχεται στο εργαστήριο του, σε ένα Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, για να ετοιμάσει τα πιο ξεχωριστά πιάτα της γιορτής, εμπνευσμένα από τα ταξίδια και τις περιπλανήσεις του.
Για ακόμη μία φορά, ανθρώπινες ιστορίες φαγητού, ήχοι, γεύσεις και εικόνες που μαγεύουν, μπλέκονται σε ένα συναρπαστικό επεισόδιο.

«1000 Μίλια Γεύσεις»: Ταξιδέψτε στα πιο συναρπαστικά μέρη του πλανήτη και δοκιμάστε μοναδικές γεύσεις παρέα με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σάββατο βράδυ στον ΣΚΑΪ.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.