Μαστορέματα, στον ΣΚΑΪ

17/12/2015

Τα «Μαστορέματα» παρουσιάζουν πρωτότυπες ιδέες για αυτοσχέδιες κατασκευές και μαστορεύουν στο σωματείο «Οι φίλοι του Παιδιού», το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Εύα Θεοτοκάτου και ο Ηλίας Καραντωνίου μαστορεύουν παρέα με τα παιδιά στον παιδικό σταθμό του σωματείου, «Οι φίλοι του Παιδιού», που βρίσκεται από το 2007 στο Μεταξουργείο. Πρόκειται για ένα χώρο αγάπης, στοργής και φροντίδας όπου τα παιδιά περνούν δημιουργικά το χρόνο τους και αποκτούν τα κατάλληλα εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον.
Πριν από περίπου τριάντα χρόνια, μια ομάδα γυναικών δημιούργησε το σωματείο «Οι φίλοι του Παιδιού» προκειμένου να βοηθήσει παιδιά άπορων οικογενειών στις δυτικές και υποβαθμισμένες συνοικίες, αλλά και μετανάστες που έκαναν την εμφάνισή τους στο λεκανοπέδιο. Σήμερα, λόγω της οικονομικής κρίσης, το Σωματείο στηρίζει και οικογένειες που δεν ανήκαν ποτέ σε ευπαθείς ομάδες, όμως, λόγω ανεργίας αδυνατούν να ικανοποιήσουν βασικές βιοτικές ανάγκες.

Ακόμα θα μάθετε πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα ξύλινο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, έναν διαφορετικό μαυροπίνακα για το παιδί σας αλλά και ράφια, χρησιμοποιώντας τις παλιές σας κορνίζες.


«Μαστορέματα κάθε Σάββατο στις 14.00 στον ΣΚΑΪ»


 

Περισσότερα Νέα

Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.