"Γλυκιές αλχημείες" με σαρλότ

17/04/2015


Για αρχή ο Στέλιος φτιάχνει μία σαρλότ με εσπεριδοειδή, με κρέμα δροσερή και ανάλαφρη που κρύβει μια καρδιά από ζελέ πορτοκαλιού και λεμονιού και ξεχειλίζει από χρώμα και άρωμα.

Στη συνέχεια έρχεται η σαρλότ σοκολάτας. Όταν η βασίλισσα της ζαχαροπλαστικής συναντά την πριγκίπισσα Σαρλότ, τότε το γευστικό αποτέλεσμα είναι παραμυθένια απολαυστικό.

Για το τέλος ο Στέλιος φτιάχνει σαρλότ με καφέ. Ο συνδυασμός των μπισκότων με την κρέμα που ξεχειλίζει από άρωμα καφέ, θα αφυπνίσει τις αισθήσεις όλων όσων την απολαύσουν.

Γευστικές και πανέμορφες, μπορούν να διαφοροποιούνται ανάλογα με τη φαντασία μας χαρίζοντας μας ατελείωτες, πριγκιπικές απολαύσεις!


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.