"1000 μίλια γεύσεις", με τον Βαγγέλη Δρίσκα

26/03/2015

Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «1000 μίλια γεύσεις», συνεχίζουν το γευστικό οδοιπορικό τους στην Ελλάδα και αυτή τη φορά επισκέπτονται τη Μύκονο, το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στη Μύκονο ο Βαγγέλης συναντά σεφ, εστιάτορες και ξενοδόχους που υποστηρίζουν την τοπική γαστρονομία, το ελληνικό πρωινό και προωθούν την έννοια της ελληνικής φιλοξενίας σε όλον τον κόσμο.

Η εκπομπή μπαίνει στις κουζίνες εστιατορίων και ο Βαγγέλης δοκιμάζει κλασσικά καλοκαιρινά πιάτα με θαλασσινά αλλά και την μοντέρνα πλευρά της ελληνικής κουζίνας με τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς τόσο στην σύνθεση όσο και στην παρουσίαση κάθε πιάτου.

Και μετά από ένα ταξίδι στον κόσμο, η εκπομπή επιστρέφει στην βάση της, στην Αθήνα. Πρώτη στάση, στον πιο παλιό εμπορικό δρόμο της Αθήνας στο Θησείο, όπου εκεί ο Βαγγέλης επισκέπτεται το πιο καινούργιο και φιλόδοξο πρότζεκτ της περιοχής που φιλοδοξεί να ανατρέψει τους όρους της διασκέδασης συνδυάζοντας τέχνη, μουσική και γαστρονομία.

Όλα αυτά σε ένα ακόμη επεισόδιο με τις πιο όμορφες εικόνες και τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες φαγητού, τις οποίες διηγούνται οι σημαντικότεροι άνθρωποι της τοπικής γαστρονομικής σκηνής.

«Φέτος θα διευρύνουμε τους γευστικούς μας ορίζοντες!


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.