"Τελευταία λέξη" από την Αργεντινή

27/02/2015


Η «Τελευταία Λέξη» ταξιδεύει στο Μπουένος Αϊρες και φέρνει πίσω στις αποσκευές της ένα αργεντίνικο μάθημα για την ελληνική κρίση και την έξοδο από αυτήν την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 23:15 με τον Παύλο Τσίμα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η χρεοκοπία της Αργεντινής και ο δρόμος που επέλεξε αυτή η χώρα να την αντιμετωπίσει, συζητήθηκε πολλές φορές στην ελληνική δημόσια σφαίρα από το 2009 ως σήμερα. Θα έπρεπε να κάνουμε κι εμείς ό,τι και η Αργεντινή, μια μονομερή στάση πληρωμών και αθέτηση του χρέους μας; Ή ήταν σωστότερος ο δρόμος της συνεννόησης με τους δανειστές, ώστε να αποφύγουμε την τυπική χρεοκοπία; Η συζήτηση τώρα αντιστράφηκε. Στην Αργεντινή παρακολουθούν από κοντά και συζητούν ότι συμβαίνει στην Ελλάδα, μετά τις πρόσφατες εκλογές. Τι λένε, λοιπόν, εκείνοι για εμάς; Τι συμπεράσματα βγάζουν από την εμπειρία και τι «συμβουλές» μας δίνουν;
Η «Τελευταία Λέξη» ταξιδεύει στο Μπουένος Αϊρες για ένα αργεντίνικο ...μάθημα για την ελληνική κρίση και την έξοδο από αυτήν.«Η τελευταία λέξη» κάθε Κυριακή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.