"Γλυκιές Αλχημείες" με τον Στέλιο Παρλιάρο

04/12/2014

Γευστικές απολαύσεις για 27 παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» ετοιμάζει με τη βοήθεια του Ντίνου Φωτεινάκη ο Στέλιος Παρλιάρος στις «Γλυκές Αλχημείες», το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο Δεκέμβριος είναι ένας απαιτητικός μήνας. Ανάμεσα στις πάγιες υποχρεώσεις μας, πρέπει να χωρέσουν και οι εορταστικές προετοιμασίες. Πολλές εκκρεμότητες, λεπτομέρειες που δεν πρέπει να παραληφθούν και αυξημένες μετακινήσεις. Επιστρατεύοντας οργάνωση, ταχύτητα και ευελιξία είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρουμε. Με το σκεπτικό αυτό, και την πεποίθηση πως κανένα σπίτι δεν πρέπει να στερηθεί γευστικές απολαύσεις, ο Στέλιος Παρλιάρος, μας οδηγεί στον εύκολο δρόμο των γρήγορων, μικρών και ευέλικτων συνταγών. Συνοδηγός ο έμπειρος και γνωστός για την.. όρεξή του και για δουλειά, Ντίνος Φωτεινάκης. Τελικός προορισμός, ένα σπίτι με 27 παιδιά και ένα χαμόγελο. Το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ένα ψωμί, χωρίς μαγιά, εύκολο και ιδιαίτερα γρήγορο στην κατασκευή και το ψήσιμο, είναι η πρώτη.. αχνιστή πρόταση.
Από την ευέλικτη συνταγή με βάση το πορτοκάλι, προκύπτουν τρεις λύσεις! Υπέροχο γλυκό του κουταλιού, μαρμελάδα, αλλά και ένα πικάντικο συνοδευτικό για τυρί ή κρέας.
Το μικρό κέρασμα, θα προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό. Μέσα στα πασπαλισμένα με κακάο δαμάσκηνα, κρύβεται μια γευστική κρέμα από σοκολάτα, κρέμα γάλακτος και μέλι.

«Γλυκές Αλχημείες» Σάββατο στις 19.00, στον ΣΚΑΪ, με τον Στέλιο Παρλιάρο.


 

Περισσότερα Νέα

Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.