"Τraction", με τον Κώστα Στεφανή

04/12/2014

Mε την ηθοποιό Δημήτρη Κουρούμπαλη στο τιμόνι το «Traction» με τον Κώστα Στεφανή παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Κουρούμπαλης, με αξιοσημείωτη πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση ως καλεσμένος της εκπομπής, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το νέο Nissan Pulsar, το οποίο φιλοδοξεί να κάνει δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Αναλυτικά τα θέματα της εκπομπής:

Skoda Fabia
H συνταγή που έχει αλλάξει επίπεδο την Τσεχική εταιρεία συνεχίζεται... Η Skoda παρουσίασε τη νέα Fabia στην Πορτογαλία και το Traction δε θα μπορούσε να απουσιάσει. Ο Κώστας Στεφανής, συστήνει τη νέα έκδοση του επιτυχημένου μοντέλου, προτού αυτό βρεθεί στους ελληνικούς δρόμους.

Έκθεση Μοτοσικλέτας Μιλάνο
Εκεί που η φινέτσα συναντά το σχεδιαστικό στυλ και η τεχνολογία την ταχύτητα, στην Έκθεση Μοτοσικλέτας του Μιλάνου, το Traction παρουσιάζει ορισμένες από τις νέες προτάσεις της χρονιάς.

Citroen C4 Cactus
Η γαλλική εταιρεία παρουσιάζει στη χώρα μας ένα διαφορετικό όχημα που τραβάει αμέσως την προσοχή, όντας εφοδιασμένο με πρωτοποριακές λύσεις όπως τα προστατευτικά Airbumps, κλείνοντας το μάτι στην αυτοκίνηση του μέλλοντος.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.