"Γεύσεις στη Φύση" με τον Βαγγέλη Δρίσκα

23/10/2014

Κυριακάτικο τραπέζι με τους πιο πρωτότυπους και εντυπωσιακούς συνδυασμούς σε γεύσεις και υλικά, σερβίρει ο Βαγγέλης Δρίσκας στις «Γεύσεις στη Φύση», την Κυριακή 26 Οκτωβρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή ξεκινά με τα αγαπημένα σε όλους ζυμαρικά. Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει πένες με πικάντικη σάλτσα, ψητό χοιρινό με βότκα και η συνέχεια κρύβει ακόμη περισσότερη νοστιμιά. Φτιάχνουν ένα αφράτο σουφλέ με λαχανικά και κεφαλοτύρι από την Ίο, μία πρωτότυπη σαλάτα με βαλεριάνα και ψητό τυρί με την πιο πρωτότυπη τραγανή κρούστα. Στη συνέχεια στην εκπομπή ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει βήμα-βήμα το πιο κλασικό ιταλικό κυριακάτικο πιάτο, ναπολιτάνικο ραγού με μοσχαράκι και σκορδάτες πατάτες.

Ακόμη, φτιάχνουν τα πιο εύκολα γλυκά, δύο σοκολατένιες λιχουδιές που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Σαμπλέ σοκολάτας, αφράτα και πολύ πλούσια σε γεύση μπισκότα με μία πρωτοτυπία στα υλικά και σοκολατάκια με ξερά φρούτα και ξηρούς καρπούς που ετοιμάζονται κυριολεκτικά με δύο κινήσεις.
«Γεύσεις στη Φύση» με διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.