"Σαν τον σκύλο με τη γάτα", με τον Γιώργο Δάσκαλο

23/10/2014


Στον απίθανο κόσμο των κατοικίδιων παρέα με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μας ξεναγεί ο Γιώργος Δάσκαλος στην εκπομπή «Σαν το σκύλο με τη γάτα» που θα προβληθεί το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στις 14.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Δάσκαλος με φιλοξενούμενη την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, παρουσιάζουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσες πλευρές των μικρών μας ζώων συντροφιάς..
Η εκπομπή παρουσιάζει τα σκυλιά Διασώστες της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού εν ώρα δράσης για τον εντοπισμό αγνοουμένων. Ακόμη, θα δείξουν τι πρέπει να προσέχουμε αλλά και πώς να ενεργήσουμε σε περίπτωση δηλητηρίασης του ζώου μας από φόλα ή άλλη αιτία. Μετά θα καταλάβουμε πώς η εγκυμοσύνη συνδυάζεται με την ύπαρξη κατοικίδιου στο σπίτι και τι πρέπει να προσέχει η μέλλουσα μαμά. Επιπλέον, θα γνωρίσουμε ένα διαφορετικό είδος ζώου συντροφιάς, τα τρωκτικά, τα είδη τους και την φροντίδα που απαιτεί η απόκτησή τους.
Τέλος, και σε αυτό το επεισόδιο, ο εκπαιδευτής σκύλων θα δώσει χρήσιμες συμβουλές για το αγαπημένο μας τετράποδο!


«Σαν το σκύλο με τη Γάτα» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ
κάθε Σάββατο στις 14.45.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.