"Γεύσεις στη Φύση" με τον Βαγγέλη Δρίσκα

17/10/2014

Κυριακάτικο τραπέζι με τους πιο πρωτότυπους και εντυπωσιακούς συνδυασμούς σε γεύσεις και υλικά, σερβίρει ο Βαγγέλης Δρίσκας στις «Γεύσεις στη Φύση», την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 14.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ταξιδεύει στη Μεσόγειο με μοναδικά κεφτεδάκια ψαριού σερβιρισμένα με γλυκόξινη σάλτσα, μαγειρεύει ένα ελαφρύ και αρωματικό κοτόπουλο φρικασέ με μανιτάρια και πολλά φρέσκα μυρωδικά, εντυπωσιάζει με τα ψητά καλαμαράκια με πουρέ ρεβιθιών και προσούτο και με τις τέλεια γλασαρισμένες ψητές φτερούγες κοτόπουλου.
Όσο για το γλυκό αυτής της Κυριακής; Πιο εύκολο και πιο εντυπωσιακό δεν γίνεται. Κέικ Black Forest: Το πιο αφράτο σοκολατένιο κέικ σερβίρεται με βύσσινα και σαντιγί και κλέβει τις εντυπώσεις και αποδεικνύει πως η ζαχαροπλαστική είναι απολαυστική και δημιουργική, χωρίς άγχος και μυστικά.

Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.