"Στην πράξη" με τη Σύλβια Κλιμάκη

13/03/2014

Η Σύλβια Κλιμάκη «Στην Πράξη» την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 13.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ παρουσιάζει νέα πρόσωπα.
Καινοτομία, εφευρετικότητα, επιχειρηματικότητα, εθελοντισμός, κοινωνική προσφορά, τέχνες, αθλητισμός μπλέκονται όμορφα, συνθέτοντας το πρόσωπο της άλλης Ελλάδας˙ της νέας Ελλάδας που δεν το βάζει κάτω...
Η Σύλβια γνωρίζει τη SEPTONA, την ελληνική εταιρεία προϊόντων προσωπικής υγιεινής για όλη την οικογένεια, που με μότο το τρίπτυχο ποιότητα, αγνότητα, φυσικότητα συμβάλλει στη περιποίηση εκατομμυρίων ανθρώπων σε πάνω από 60 χώρες παγκοσμίως.
Συζητά με τη Δρ Αθηνά Βαδαλούκα, ιδρύτρια του πρώτου και μοναδικού Πανεπιστημιακού Κέντρου Θεραπείας Πόνου και Παρηγορητικής Φροντίδας στην Ελλάδα, με έδρα το Αρεταίειο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το Ιατρείο από την έναρξη της λειτουργίας του το 1989 υπήρξε πρωτοπόρο τόσο ως προς την εκπαίδευση και κατάρτιση νέων επιστημόνων όσο και ως προς την περίθαλψη, βοηθώντας χιλιάδες χρόνιους ασθενείς να αντιμετωπίσουν τους βασανιστικούς πόνους και εξασφαλίζοντάς τους καλύτερες συνθήκες ζωής.
Βλέπει τον κόσμο από την οπτική του εικονογράφου και cartoonista Ηλία Χατζούδη, του Έλληνα γραφίστα που κατέκτησε τις παγκόσμιες αγορές και τα διεθνή συνέδρια με τα κόμικ σχέδια και τις συλλεκτικές εκδόσεις του.


 

Περισσότερα Νέα

Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.