H "Βιολέτα" έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

07/03/2014

H σειρά έχει χαρακτηριστεί «φαινόμενο» σε Λατινική Αμερική αλλά και ηπειρωτική Ευρώπη και παράλληλα καταγράφει περισσότερα «χτυπήματα» στο youtube ακόμα και από τη Lady Gaga σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία.
Η σειρά διαδραματίζεται στο Μπουένος Αϊρες με επίκεντρο τη διάσημη μουσική σχολή «Studio 21» και πρωταγωνίστρια τη Βιολέτα.

Η «Βιολέτα» είναι μια νεανική σειρά συμπαραγωγής του Disney Channel Λατινικής Αμερικής, του Disney Channel Ευρώπης- Μέσης Ανατολής- Αφρικής και της αργεντίνικης εταιρείας παραγωγής Polka.

Συνδυάζει δράμα, κωμωδία, ρομαντισμό και πολλή μουσική ενώ απαρτίζεται από ένα πολυτάλαντο διεθνές καστ 22 ηθοποιών από την Αργεντινή, τη Βραζιλία, την Ιταλία, το Μεξικό και την Ισπανία.

Η Βιολέτα, μια ταλαντούχα έφηβη από την Αργεντινή, ζει εδώ και χρόνια με τον πατέρα της στη Μαδρίτη. Οι δυο τους αποφασίζουν να επιστρέψουν στο Μπουένος Άιρες - κι έτσι, μια καινούργια ζωή για τη Βιολέτα, γεμάτη νέους φίλους, καρδιοχτύπια και πολλή μουσική, μόλις ξεκινά!
Η Βιολέτα έχει κληρονομήσει το εκπληκτικό ταλέντο της στο τραγούδι από τη μητέρα της, μια διάσημη τραγουδίστρια που χάθηκε σ’ ένα τρομερό ατύχημα πριν από πολλά χρόνια. Ο πατέρας της είναι ένας καλόκαρδος και επιτυχημένος άνδρας που την υπεραγαπά. Συχνά όμως γίνεται υπερπροστατευτικός απέναντί της, και της κρύβει κάθε πληροφορία για τη μητέρα της για να την προφυλάξει από κάθε κακό.
Με την επιστροφή στην πατρίδα, τα πάντα αλλάζουν! Η Βιολέτα αρχίζει μαθήματα πιάνου στη διάσημη μουσική σχολή 'Studio 21', και γνωρίζει την Angie, την νέα της νταντά, που θα τη βοηθήσει να καλλιεργήσει το ταλέντο της. Ανακαλύπτοντας σιγά-σιγά το πάθος της για τη μουσική, η Βιολέτα θα μπορέσει να το μοιραστεί με τους νέους της φίλους, ανάμεσά τους ο Τόμας και ο Λεόν, δύο αγόρια με διαφορετικές προσωπικότητες για τους οποίους όμως η πρωταγωνίστρια αναπτύσσει αισθήματα.

Στη σειρά συμμετέχουν 22 ηθοποιοί από πέντε χώρες: Αργεντινή, Ιταλία, Ισπανία, Μεξικό και Βραζιλία.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ
Βιολέτα
Η Βιολέτα είναι ένα κορίτσι γεμάτο ζωντάνια και ενθουσιασμό, που όμως ζει αρκετά μοναχικά εξαιτίας του υπερπροστατευτικού πατέρα της. Παρ’ όλα αυτά, δεν χάνει ποτέ τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά της, και δεν φοβάται ποτέ να πει αυτό που σκέφτεται.
Το ταλέντο της στο τραγούδι το έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της, αν και η ίδια δεν το ξέρει ακόμα. Από τον πατέρα της έχει κληρονομήσει την εξυπνάδα και το πάθος της για μάθηση. Με την επιστροφή της στο Μπουένος Άιρες ξεκινά κρυφά μαθήματα στο Studio 21, μια διάσημη ακαδημία μουσικής και υποκριτικής. Εκεί, θα ανακαλύψει έναν ολόκληρο καινούργιο κόσμο που θα τη βοηθήσει να ανακαλύψει ποια είναι και τι θέλει να κάνει στη ζωή της. Όσο για τον έρωτα, η καρδιά της Βιολέτα είναι μοιρασμένη ανάμεσα σε δύο αγόρια: τον Τόμας και τον Λεόν.

Χέρμαν
Ο Χέρμαν είναι ο πατέρας της Βιολέτας: ένας πετυχημένος μηχανικός και πρόεδρος κατασκευαστικής εταιρίας. Είναι αυστηρός αλλά και τρυφερός με την κόρη του, αν και οι απαιτήσεις του είναι συχνά αρκετά υψηλές. Από τότε που έχασε τη γυναίκα του, ζει με το φόβο ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί και στη Βιολέτα.
Ο Χέρμαν έχει σχέση με την Τζέιντ, την οποία θεωρεί καλή επιρροή για την κόρη του – αν και κάνει λάθος. Με την άφιξη της Άντζι, της νέας νταντάς και δασκάλας της Βιολέτα, η σχέση του Χέρμαν με την Τζέιντ θα περάσει πολλές διακυμάνσεις. Αν και δεν είναι έτοιμος να το παραδεχτεί από την αρχή, σιγά-σιγά θα αρχίσει να ερωτεύεται την Άντζι.

Τζέιντ
Η Τζέιντ είναι η σύντροφος του Χέρμαν. Είναι ελαφρόμυαλη και ζηλιάρα, και με καπρίτσια και εγωισμούς προσπαθεί πάντα να εκμεταλλεύεται τους άλλους. Ο επιπόλαιος χαρακτήρας της την κάνει σχεδόν αστεία, αν και κατά βάθος είναι μάλλον κακός άνθρωπος. Ο πραγματικά κακός είναι ο αδελφός της, ο Ματίας, ο εγκέφαλος πίσω από κάθε κακόβουλο σχέδιό της.
Η Τζέιντ προέρχεται από οικογένεια με μεγάλη οικονομική άνεση. Έτσι, ποτέ δεν της έλειψε τίποτα και ούτε χρειάστηκε ποτέ να δουλέψει για τίποτα. Όταν όμως η οικογένειά της έχασε όλη την περιουσία της, αποφάσισε ότι ο μόνος τρόπος να συνεχίσει την άνετη ζωή της είναι να παντρευτεί τον Χέρμαν. Όμως η Τζέιντ μισεί τη Βιολέτα και τη ζηλεύει για την προσοχή που της δίνει ο πατέρας της. Αργότερα, μόλις καταλάβει ότι η Αντζι θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ανταγωνίστρια για την καρδιά του Χέρμαν, θα τη μισήσει και αυτή.

Αντζι
Η Αντζι είναι ένα χαρισματικό και ελεύθερο πνεύμα, με μεγάλη αγάπη για τη μουσική και την τέχνη, και μια μοναδική ικανότητα να φωτίζει τα πάντα με το χαμόγελό της. Αν και η Βιολέτα δεν το ξέρει, η Angie είναι αδελφή της νεκρής μητέρας της. Επίσης, είναι καθηγήτρια μουσικής στο Studio 21 – έτσι, θα μπορέσει να βοηθήσει τη Βιολέτα να προσαρμοστεί και να αναπτύξει το ταλέντο της. Αν και νιώθει κι αυτή ισχυρή έλξη για τον Χέρμαν, προς το παρόν προσπαθεί να το κρύψει.

Τόμαs
Ο Τόμας είναι ένα πανέμορφο αγόρι, προσγειωμένο και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Εξαιτίας του ανεξάρτητου χαρακτήρα του, μπορεί να δώσει την εντύπωση του απόμακρου ανθρώπου σε όσους τον συναντούν για πρώτη φορά. Παίζει κιθάρα και τραγουδά υπέροχα, και τα τραγούδια του αντανακλούν συνήθως την προσωπικότητά του. Αν και έχει γεννηθεί στη Μαδρίτη, έχει μετακομίσει εδώ και χρόνια στο Μπουένος Άιρες με τη μητέρα του για να προσέχουν τη γιαγιά του.
Παρά τις προσπάθειες του German να τους κρατήσει μακριά, ο Tomas θα ερωτευτεί τη Violetta. Υπάρχει όμως κι ένας άλλος ανταγωνιστής για την καρδιά της: ο Leon.


Λεόν
Ο Λεόν είναι ένα ματαιόδοξο και υπεροπτικό αγόρι, που όλοι στο Studio 21 θεωρούν τον γόη της σχολής. Η παρέα με τη Λουντμίλα του βγάζει τον κακό του εαυτό, κατά βάθος όμως έχει ζεστή καρδιά. Σε αντίθεση με τον Tomas, ο Leon προέρχεται από πλούσια οικογένεια, κι έτσι δεν έχει χρειαστεί να δουλέψει ποτέ. Το ταλέντο του όμως είναι αδιαμφισβήτητο.
Αρχικά, θα προσπαθήσει να κερδίσει την καρδιά της Βιολέτα μόνο και μόνο για να εκδικηθεί τον Tomas, επειδή αρέσει στην κοπέλα του, τη Λουντμίλα. Ωστόσο, όσο γνωρίζει καλύτερα τη Βιολέτα, τόσο την ερωτεύεται πραγματικά. Μόνο όταν βρίσκεται κοντά της μπορούμε να δούμε τον πραγματικό Λεόν.

Λουντμίλα
Η Λουντμίλα προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια, και είναι η πιο λαμπερή και φιλόδοξη μαθήτρια του Studio 21. Έχει σχέση με τον Leon από τότε που πρωτοσυναντήθηκαν στο Studio. Ο βασικός όμως λόγος που είναι μαζί είναι ότι η εικόνα του ταιριάζει με το image της. Εκτός από ντίβα, η Λουντμίλα είναι αρκετά εκμεταλλεύτρια, και αρκετές φορές ψεύτρα.
Αν και αναγνωρίζει ότι είναι τελείως διαφορετική από τον Τόμας, όσο αυτός την αγνοεί τόσο εκείνη τον επιθυμεί και θα κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει. Καθώς έχει συνηθίσει να παίρνει πάντα αυτό που θέλει, θεωρεί τη Βιολέτα, με το μεγάλο ταλέντο και τη φυσική ομορφιά της, μεγάλη απειλή, ειδικά όσον αφορά τον Τόμας.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.