"Γεύσεις στη φύση" με λαχταριστά πιάτα

10/01/2014


Ο Βαγγέλης Δρίσκας εκπαιδεύει μαγειρικά και παρακινεί να δοκιμάσουν όλοι τις νέες γευστικές προτάσεις του.

Φτιάχνει σνίτσελ με την πιο τραγανή και αρωματική κρούστα ψωμιού και τα συνοδεύει με την πιο πρωτότυπη γλυκόξινη σάλτσα κυδωνιού. Ετοιμάζει ένα ισπανικό σαγανάκι με ποικιλία από λουκάνικα και αυγά, μαγειρεύει παραδοσιακό μακαρονάκι με σάλτσα ψητής πιπεριάς και μανούρι και σερβίρει μια εντυπωσιακή σαλάτα με φασόλια και σύγκλινο μαζί με αρωματικό λαχταριστό ντρέσινγκ με μέλι και μουστάρδα.

Το εκμέκ κανταΐφι με σιροπιαστό κανταΐφι, πλούσια κρέμα βανίλιας, αφράτη σαντιγί και ψητά αμύγδαλα είναι το αγαπημένο κλασικό γλυκό που σερβίρει για επιδόρπιο, αφού πρώτα δείξει όλα τα βήματα της επιτυχίας του!



ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παρουσίαση & Αρχισυνταξία: Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ευσταθίου
Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Νάντια Ρηγάτου


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.