Η Ζέτα Δούκα στο "Traction"

20/12/2013


Μια πανέμορφη παρουσία και ένα πολυλατρεμένο αυτοκίνητο κάνουν το κεντρικό θέμα της εκπομπής ακαταμάχητο! Η πρώτη, δεν είναι άλλη από τη Ζέτα Δούκα και το αυτοκίνητο, είναι το λαοφιλές τετρακίνητο RAV-4 της Toyota. Ο ιδρυτής της αγαπημένης κατηγορίας των SUV, που στην τέταρτη γενιά του γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, πολυτελέστερο και ασφαλέστερο!
Ο οικοδεσπότης Κώστας Στεφανής φροντίζει να αισθανθεί σαν “βασίλισσα” η λυγερή φιλοξενούμενή του μέσα στο πρόσχαρο σαλόνι του ιαπωνικού best seller, πηγαίνοντάς την μια μεγάλη βόλτα σε κάθε είδους δρόμο. O ενθουσιασμός της Ζέτας από τη χωμάτινη εμπειρία ήταν εντυπωσιακός.


Τα θέματα της εκπομπής έχουν ως εξής:

VW Golf 4Motion
Η τετρακίνητη έκδοση του μικρομεσαίου μοντέλου της Volkswagen έρχεται να συμπληρώσει την ήδη εντυπωσιακή ποικιλία του δημοφιλέστατου Golf. Με την κίνηση να μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς, την εφαρμογή έξυπνων λύσεων τελευταίας τεχνολογίας, το 4Motion έχει όλα τα προσόντα ενός απλού Golf -συν έναν επιπλέον άσο για την ασφάλεια σε διαδρομές περισσότερο «ολισθηρές».

Kymco Mobility Scooters
Η οικιακή μετακίνηση είναι μία μόνο από τις χρήσεις της σειράς Mobility. Τα ηλεκτροκίνητα τετράτροχα μεταφέρουν ένα άτομο σε διαδρομές όπου δεν χωρούν ή δεν επιτρέπονται άλλα οχήματα. Με μηδενικές απαιτήσεις δεξιοτήτων από τον οδηγό, είναι οχήματα χωρίς όρια. Πρακτική και προσιτή λύση όταν η δυνατότητα μετακίνησης δεν είναι προφανής.

Ford Focus Diesel
Εκτός από τα υπόλοιπα, ορατά κυρίως, θέλγητρα του Focus, το μεγάλο του ατού στην πιο πρόσφατη εκδοχή του είναι οι νέοι κινητήρες. Ειδικά οι ντίζελ είναι εντυπωσιακά οικονομικοί και αποδοτικοί, χάρη στην τεχνολογία Econetic. Ιδιαίτερα ο 1.6 με τους 105 ίππους και τους χαμηλούς ρύπους που απαλλάσσουν τον ιδιοκτήτη του από την καταβολή τελών κυκλοφορίας, είναι πραγματικό διαμάντι, έτοιμο να λάμψει. Στο δρόμο και στο ταμείο.

DkCity DbO7 e-bike
Πόσο design-ato μπορεί να είναι ένα ποδήλατο; Το όνομά του είναι db07. Και είναι και ηλεκτρικό....για εύκολη μετακίνηση....Τις λεπτομέρειες σχετικά με την αυτονομία του, την τιμή του κλπ., το Σάββατο στις 15:00!ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παρουσίαση –Eπιμέλεια: Κώστας Στεφανής
Συντακτική ομάδα: Θανάσης Χούντρας, Νίκος Βιτσιλάκης, Μάνος Στεφανής, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή, Νώντας Δουζίνας
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιώργος Ρούσσης
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: FLUNET PRODUCTIONS 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.