Γλυκά των Χριστουγέννων στις "Γλυκιές αλχημείες"

13/12/2013

Στον παιδικό σταθμό Φίλοι του Παιδιού, στο Μεταξουργείο, που φιλοξενεί παιδιά 2,5-5 ετών με έντονα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα στο οικογενειακό τους περιβάλλον.
Το σπίτι θα γεμίσει μυρωδιές των Χριστουγέννων το απόγευμα της Κυριακής. Ετοιμάζουν μελομακάρονα, που έχει προστεθεί στη ζύμη τους τριμμένο καρύδι, σιροπιασμένα και αρωματισμένα με κανέλα και πορτοκάλι.
Κουραμπιέδες με καραμελωμένα αμύγδαλα και άρωμα από βούτυρο clarifié που θα φτιάξουμε μόνοι μας.
Και μια βασιλόπιτα όλο σοκολάτα!!! Η πρόταση του Στέλιου για το γλυκό που θα προϋπαντήσει τη νέα χρονιά, είναι ένα πλούσιο σοκολατένιο κέικ με επικάλυψη από crumble σοκολάτας και μοναδική διακόσμηση.
Και μετά.....
Ο Στέλιος και ο Φώτης, μαζί με πολλά γλυκά και δώρα, επισκέπτονται με αγάπη και γιορτινή διάθεση, τον παιδικό σταθμό «Φίλοι του Παιδιού» στο Μεταξουργείο. Ο σταθμός προσφέρει εκπαιδευτικές και κοινωνικές υπηρεσίες σε 34 παιδιά προσχολικής ηλικίας που εμφανίζουν έντονη παραμέληση σε όλους τους τομείς ανάπτυξής τους, καθώς προέρχονται από ιδιαίτερα διαταραγμένες και άπορες οικογένειες.
Οι εταιρείες τροφίμων που συνεργάζονται με την εκπομπή, πρόσφεραν απλόχερα προϊόντα διατροφής για τις οικογένειες των παιδιών.
Με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παιδικά χαμόγελα και γλυκές προσδοκίες ανθρωπιάς, θα γεμίσει η ψυχή μας την Κυριακή το βράδυ, στις 8.00 , στις «Γλυκιές αλχημείες» στον ΣΚΑΪ.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.