"Ελλήνων γεύσεις" από Χαλκιδική

13/12/2013

Στο όρος του Χολομώντα, η σεφ Ντίνα Νικολάου μαζεύει μανιτάρια και «μαγειρεύει» λαχταριστό τραχανά με μανιτάρια και γευστική σάλτσα από βατόμουρα για μπριζόλες στη σχάρα. Επισκέπτεται την περιοχή της Αρναίας, διάσημη για την παραγωγή μελιού και συστήνει «το τσίπουρο των μελισσοκόμων» την περίφημη Μουντοβίνα.
Το «γοργόν φαγητό και χάριν έχει»… επιστρέφοντας στη κουζίνα προτείνει γευστικές λύσεις για όλες τις ώρες. Τάρτα πατάτας που δύσκολα της αντιστέκεσαι, με μανιτάρια και μπέικον, ρολό φρούτων με μέλι Αρναίας που όποιος το δοκιμάσει θα το λατρέψει και θρεπτική κολοκυθόσουπα της εποχής.


Κάθε Κυριακή στις 15:00, θα ταξιδεύει στα μαγευτικά τοπία της Ελλάδας με σκοπό να ανακαλύπτει των… «Ελλήνων Γεύσεις».


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.