Το "Chef στον αέρα" επιστρέφει με νέες συνταγές

04/11/2013

Η Ελένη Ψυχούλη στην ανανεωμένη της κουζίνα μαγειρεύει με τους καλεσμένους της συνταγές για όλες τις κουζίνες με προσιτά υλικά, πρωτότυπους συνδυασμούς, εύκολες τεχνικές, νοστιμιά και πρωτοτυπία.
Οι στήλες της κάθε ημέρας αλλάζουν:
Τη Δευτέρα συνταγές για αρχάριους στη στήλη “Μόνο να τρως ξέρεις;”, την Τρίτη φτιάχνουν ελαφριές συνταγές στη στήλη “Συνταγές χωρίς ενοχές”,
την Τετάρτη ένας από τους καλεσμένους μαγειρεύει μια αγαπημένη οικογενειακή συνταγή στο “Αχ! Δώσε μου τη συνταγή”,
την Πέμπτη δίνουμε τρία υλικά στον καλεσμένο της εκπομπής και με ό,τι έχουμε στο ψυγείο και στο ντουλάπι τον προκαλούμε να φτιάξει ένα πιάτο στο “Πρόκληση για γεύμα”
και την Παρασκευή φιλοξενούν mixologists και bar tenders που προτείνουν κοκτέιλ και άλλα ροφήματα που μπορούν να φτιάξουν στο σπίτι στο “Να το πιεις στο ποτήρι”!
Ανάμεσα στις συνταγές καθημερινά θα δίνετε και το “tip της ημέρας” στο οποίο θα λύνονται απορίες για τις συνταγές.


Tη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου η Ελένη μαζί με τον Ανδρέα Λαγό εγκαινιάζουν την καινούρια κουζίνα μαγειρεύοντας εύκολες νοστιμιές! Ένα κέικ κακάο με γέμιση μπισκότου και αβγά στο τηγάνι με κιμά και σπανάκι. Στη νέα στήλη της ημέρας για τους αρχάριους μάγειρες ο Ανδρέας δείχνει δύο τρόπους για να τηγανίσει κάποιος σωστά ένα αβγό!

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου ο Chef Χρήστος Τζιέρας δείχνει την τεχνική για το σωστό ζυμάρι πίτσα και φτιάχνει σπιτικές “λουκανικόπιτσες”, μια παραδοσιακή συνταγή για το κατσικάκι με μυρωδικά και γιαούρτι στο φούρνο και έναν εύκολο και υγιεινό μεζέ, σαρδέλες σε αμπελόφυλλα.

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου η Ελένη και ο Ανδρέας Λαγός μαγειρεύουν με τον δημοσιογράφο Πάνο Βήττα! Ο Πάνος φτιάχνει μια πρωτότυπη σαλάτα λαχανικών με καπνιστό χοιρινό σε ζελέ ανανά και σνίτσελ γεμιστό με μυρωδικά. Ο Ανδρέας φτιάχνει μια αγαπημένη του συνταγή: κοτόπουλο με φασόλια στον φούρνο!

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου μαγειρεύουν γλυκά για το σπίτι με τον Βασίλη Σακελάρίου και τον Γιάννη Νταλιάνη! Δείχνουν μία συνταγή για νόστιμη πορτοκαλόπιτα, μια άλλη εκδοχή της σοκολατόπιτας και τα εύκολα μπισκότα κανέλας με σιρόπι αγαύης.


Την Παρασκεύη 8 Νοεμβρίου μαγειρεύουν ιταλικές νοστιμιές και υγιεινούς χυμούς! Ο Σεφ Νίκος Δημητροκάλης φτιάχνει το παραδοσιακό βιτέλο τονάτο και μαγειρεύει το συκώτι αλα βενετσιάνα! Ο διατροφολόγος Διονύσης Πάνος ετοιμάζει δύο χυμούς με φρούτα και αρωματικό τσάι για διαύγεια και αποτοξίνωση!




ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ –ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ : Ελένη Ψυχούλη
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Πάνος Παπαδόπουλος
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Γαλανούλης
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Ζένια Αναστασιάδου, Αρετή Βαρδάκη
Δ. ΦΩTOΓPAΦIAΣ : Γιώργος Παπανικολάου
Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Στέφανος Καλλιγιάννης
ΠAPAΓΩΓH : PROSENGHISI- FILM AND VIDEO PRODUCTIONS LtD






 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.