"Μαστορέματα" το Σάββατο στον ΣΚΑΪ

26/04/2013

Με αφορμή το παλιό μαγγανοπήγαδο στον κήπο του ο Άγγελος Αρβανίτης δείχνει στην Φιλίππα Πασχαλίδου πώς μπορούν να «θεραπεύσουν» μια ταλαιπωρημένη μεταλλική επιφάνεια από τη σκουριά. Αυτό που εντυπωσιάζει ιδιαίτερα τη Φιλίππα είναι η τεχνική της υδραμμοβολής που χρησιμοποιεί ο Άγγελος για να αφαιρέσει τη σκουριά από το μέταλλο. Την ίδια τεχνική χρησιμοποιούν αργότερα, προκειμένου να μεταποιήσουν μια άχρηστη καρέκλα και να την ταιριάξουν με ένα απίστευτο τραπεζάκι-κομοδίνο-μπαούλο που σχεδιάζει και κατασκευάζει ο Άγγελος χρησιμοποιώντας δυο… ψαροκασέλες. Τα σχεδόν άχρηστα υλικά αποκτούν μια εντελώς νέα ταυτότητα και γίνονται όχι μόνο χρηστικά αλλά και πανέμορφα.
Επειδή όμως τα λάθη είναι και για τους μάστορες, ο Άγγελος δείχνει στην Φιλίππα πώς διορθώνεται ένα άστοχο τρύπημα στον τοίχο, έτσι ώστε να μη φοβάται στο μέλλον να ασχοληθεί και μόνη της με μικρομερεμέτια στο σπίτι της.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.