"Μαστορέματα" το Σάββατο στον ΣΚΑΪ

04/04/2013

Η ημέρα ξεκινάει με παιχνίδι στον κήπο για την Φιλίππα και τη σκυλίτσα Αιρα. Αντίθετα ο Άγγελος είναι κλεισμένος στην κουζίνα του και καταπιάνεται με την αντικατάσταση ενός σπασμένου πλακιδίου κοντά στον νεροχύτη. Η Φιλίππα εντυπωσιάζεται από την ευκολία που χαρακτηρίζει αυτό το μερεμέτι.
Στη συνέχεια, βοηθά τον Άγγελο στην κατασκευή ενός πολυχρηστικού, αρθρωτού συστήματος από παλέτες, το οποίο μπορεί να ταιριάξει σε μικρούς και μεγάλους χώρους, μέσα και έξω από το σπίτι. Μπορεί να λειτουργήσει σαν διαχωριστικό χώρων, σαν μίνι βιβλιοθήκη, ακόμη και σαν μικρός πάγκος για μικροαντικείμενα. Αυτό που θα κατασκευάσουν, θα τοποθετηθεί σε ένα μπαρ, γι αυτό και οι διαστάσεις του είναι εντυπωσιακές
Ο … φόβος της Φιλίππας για τις «οικοδομικές» εργασίες θα ξεπεραστεί, καθώς ο Άγγελος της δείχνει πώς μπορεί με πολύ απλό τρόπο να στρώσει τσιμέντο για να ενώσει δυο ανισόπεδες επιφάνειες. Αυτό μάλιστα που την ενθουσιάζει περισσότερο είναι η ιδέα του Άγγελου να… φυτέψει γράμματα μέσα στο τσιμέντο, μετατρέποντας μια προβληματική είσοδο πόρτας σε… έργο τέχνης.
Οι ιδέες όμως δε σταματούν εδώ. Ο Άγγελος μεταποιεί κάποιες άχρηστες κορνίζες σε ένα μοντέρνο φωτιστικό με πλεξιγκλάς, κάνοντας έτσι για μια ακόμη φορά πράξη το μότο της εκπομπής «Δεν πετάμε τίποτα».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παρουσίαση: Άγγελος Αρβανίτης, Φιλίππα Πασχαλίδου.
Σκηνοθέτης: Παύλος Σταμάτης
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: STEFI PRODUCTIONS


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.