Ολα τα μυστικά για τέλεια πιάτα στις "Γεύσεις στη φύση"

28/03/2013

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει τις κατάλληλες τεχνικές σε κάθε μαγείρεμα που φέρνουν την τέλεια γεύση στα πιάτα.

Φτιάχνει μια κλασική αγαπημένη τάρτα, την κις λορέν σε μια πιο ελαφριά εκδοχή με γαλοπούλα, αξιοποιεί τα μυρώνια σε μια δροσερή σαλάτα, πετυχαίνει το τέλειο γεμιστό ψαρονέφρι με φέτα και μυρωδικά και ετοιμάζει τα πιο νόστιμα λαζάνια με τυριά στο φούρνο.
Το γλυκό αυτής της Κυριακής έρχεται από τη Νέα Υόρκη και θα μείνει στο συνταγολόγιο σας: Τσηζκέικ φούρνου με υπέροχη βελούδινη κρέμα αρωματισμένη με βανίλια και λεμόνι, σερβιρισμένο με μαρμελάδα από φρούτα του δάσους.

Παρουσίαση & Αρχισυνταξία: Βαγγέλης Δρίσκας
Σύμβουλος Εκπομπής: Ανδρέας Ευσταθίου
Αρχισυνταξία: Νάντια Ρηγάτου
Σκηνοθεσία: Κώστας Βαρελίδης
Παραγωγή: STUDIO ALFA


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.