Συγκεντρώνουμε παιχνίδια για το "Ολοι μαζί για το παιδί"

26/11/2012

O ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα από το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου συγκεντρώνουν παιχνίδια για τα παιδιά των ιδρυμάτων, τα οποία έχει κάτω από τη σκέπη της η ένωση «Μαζί για το παιδί».
Οι δράσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και θα ολοκληρωθούν το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Δεκεμβρίου.
Στο πρώτο ραντεβού, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι συγκεντρώνουν δώρα :
1.Στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST, επί της λεωφόρου Κηφισού 96-98
2.στο Χαλάνδρι, στην πλατεία Αγίου Νικολάου
3.στη Νέα Ιωνία, στην πλατεία Σημηριώτη
4.στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αριστοτέλους

Συγκεντρώνουν παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών, από αυτοκινητάκια, τρενάκια, κούκλες, μπάλες, παιχνίδια γνώσεων, επιτραπέζια, παιχνίδια κατασκευών, ηλεκτρονικά, συναρμολογούμενα και ότι άλλο σκεφτεί ο καθένας.
Στα σημεία θα περιμένουν εκπλήξεις και happening τα παιδιά που θα προσέλθουν για να φέρουν τα δώρα τους! Τα παιχνίδια που θα προσφερθούν μπορεί να είναι καινούρια ή σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση.
Τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν, θα παραληφθούν από συνεργάτες της ένωσης «Μαζί για το παιδί» και θα μοιραστούν στα διάφορα ιδρύματα, με τα οποία συνεργάζεται.
Σκοπός των δράσεων είναι να δοθεί χαρά στα παιδιά των ιδρυμάτων αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων. Ίσως, αυτή η προσφορά να αποκτήσει ιδιαίτερη αξία, αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας.
«Αυτά τα Χριστούγεννα, ας γίνουμε Αι-Βασίληδες για εκατοντάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα!»
«Όλοι Μαζί για το παιδί»
ΣΚΑΪ – Εθνική Τράπεζα – Μαζί για το παιδί


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.