Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία στο «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ»

26/11/2012

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία αγκαλιάζει την πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ» και του Κοινωνικού Ογκολογικού Ιατρείου που δημιουργήθηκε με τη συνδρομή της Ογκολογικής Μονάδας του Νοσοκομείου Σωτηρία.

Υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα τελούν όλες οι προσπάθειες, που γίνονται στην Ογκολογική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου «Σωτηρία» υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Κώστα Συρίγου.
Ως γνωστόν όλο το ανθρώπινο δυναμικό της μονάδας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ανασφάλιστους καρκινοπαθείς κάθε Τετάρτη 15:00- 20:00 στην ογκολογική μονάδα του Νοσοκομείου «Σωτηρία». Η επιλογή των ασθενών γίνεται από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και το Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού.
Οι πρωτοβουλίες του ΣΚΑΙ και όλων των φορέων συνεχίζονται και σύντομα στα ογκολογικά νοσοκομεία της χώρας θα συγκεντρώνονται αντικαρκινικά φάρμακα για τις ανάγκες των πασχόντων.

Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί, Μπορούμε και στην Υγεία» συνεχίζεται.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.