«Γεύσεις στη φύση» με μεσογειακά φαγητά

15/11/2012

Ένα διαφορετικό ταξίδι ανά τη Μεσόγειο σχεδιάζει μέσα από τις «Γεύσεις στη φύση» την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 14.00 ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας φέρνοντας στο προσκήνιο τα πιο λαχταριστά μαμαδίστικα φαγητά.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας ερευνά και ανακαλύπτει αυτά που μαγειρεύουν οι μαμάδες της Μεσογείου και σερβίρει πιάτα που μεγάλωσαν, γεύσεις που αγαπούν από μικροί και συνεχίζουν να απολαμβάνουν.
Μαγειρεύει τις πιο τραγανές κροκέτες ρυζιού με χοιρινή καπνιστή μπριζόλα και γραβιέρα, δοκιμάζει ταλιατέλες με χωριάτικα λουκάνικα, ντοματίνια και κρασί και δείχνει βήμα-βήμα πώς να πετύχει το τέλειο μοσχαράκι μπουργκινιόν.
Η Κυριακή θέλει το γλυκό της κι αυτή τη Κυριακή η ζαχαροπλαστική έρχεται από τη Θεσσαλονίκη: Παραδοσιακό Αρμενοβίλ με πλούσια γεύση σοκολάτας και καραμελωμένα αμύγδαλα.
Κανείς δε μπορεί να αντισταθεί στις «Γεύσεις στη φύση»!

Παρουσίαση & Eπιμέλεια εκπομπής: Βαγγέλης Δρίσκας
Σύμβουλος Εκπομπής: Ανδρέας Ευσταθίου
Αρχισυνταξία: Νάντια Ρηγάτου
Σκηνοθεσία: Κώστας Βαρελίδης
Executive Producer: Μιχάλης Δεναξάς
Παραγωγή: STUDIO ALFA


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.