"Ποδηλατοδράσεις" στο Νυμφαίο

14/11/2012

«Ποδηλατοδράσεις» στο Νυμφαίο με την Αφροδίτη Σημίτη, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 1.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του Αρκτούρου οι Ποδηλατοδράσεις βρέθηκαν στο όμορφο χωριό της δυτικής Μακεδονίας που βρίσκεται σε υψόμετρο 1350 μέτρων.
Η εκπομπή σε συνεργασία με την εταιρεία orient δώρισε στους εθελοντές του Αρκτούρου τρία ποδήλατα για τις καθημερινές μετακινήσεις τους από και προς τα καταφύγια του λύκου και της αρκούδας. Ποδηλατήσαμε μαζί με τους εθελοντές και τα δυο μονοπάτια που οδηγούν στα καταφύγια με σκοπό να καταγράψουμε και να αναλύσουμε τις τεχνικές δυσκολίες τους, αλλά και να δούμε από κοντά τα όμορφα θηλαστικά.
Στην συνέχεια, στο κτίριο της Νίκειου σχολής, όπου στεγάζεται το κέντρο ενημέρωσης του Αρκτούρου, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο τεχνικής οδήγησης από την Βάσω Λαζοπούλου προς τους εθελοντές του Αρκτούρου.
Ποδηλατοδράσεις χωρίς ποδηλατοβόλτα και παιχνίδια για τα παιδιά δεν γίνεται, έτσι την επόμενη ημέρα το πρωί, μικροί και μεγάλοι πήραν τα ποδήλατά τους και κατέβηκαν στην κεντρική πλατεία του χωριού, για μια ποδηλατοβόλτα γύρω από το πανέμορφο Νυμφαίο.
Πως πρέπει όμως να ποδηλατεί κάποιος σε συνθήκες παγωνιάς και μεγάλου υψόμετρου σαν αυτές που συνάντησαν οι συντελεστές της εκπομπής στο Νυμφαίο;


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.