Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Λογοθέτης στις "Ποδηλατοδράσεις"

05/10/2012

Τον Αλέξανδρο Λογοθέτη φιλοξενούν οι «Ποδηλατοδράσεις» με την Αφροδίτη Σημίτη, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 1.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ο ηθοποιός κάνει ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας και μιλάει για τις εμπειρίες του με το ποδήλατο και πως κατάφερε να το κάνει τρόπο ζωής.
Πριν λίγες ημέρες η εκπομπή βρέθηκε στο Βόλο για να γιορτάσει την παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, με μια μεγάλη ποδηλατοβόλτα αλλά και πολλά, πολλά παιχνίδια.
H εκπομπή επισκέφθηκε την εταιρεία που κατασκευάζει ελληνικά ποδήλατα στην Λάρισα. Και παρουσιάζει την διαδικασία συναρμολόγησης ποδηλάτων στη μονάδα παραγωγής της orient bikes λίγο έξω από την Λάρισα.
Έρευνα αγοράς, Ελληνικό, οικονομικό και πάνω απ’ όλα ένα αξιόπιστο ποδήλατο πόλης ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις.
Ακόμη οι «Ποδηλατοδράσεις» απαντούν στα ερωτήματα:
Με τι μπορούμε να προστατεύσουμε τον σκελετό του ποδηλάτου από τα χτυπήματα που προκαλεί η αλυσίδα; Με μια παλιά σαμπρέλα. Πως ;.. .η μικρή μας ειδικός είναι και πάλι εδώ και μας δείχνει τον τρόπο.
Μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας ενεργειακό ποτό για την ποδηλατοβόλτα μας με απλά σπιτικά υλικά;
«Ποδηλατοδράσεις» την Κυριακή στις 13:30 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.