Οι Ελληνες«Στην Πράξη» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

05/10/2012


Κάθε εβδομάδα η Σύλβια Κλιμάκη μιλά με ανθρώπους κάθε ηλικίας, από κάθε κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, που οι ιστορίες τους επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει διέξοδος από την ελληνική κρίση. Μπορεί να κάνουν κάτι πολύ απλό και καθημερινό μπορεί να κάνουν κάτι πολύ καινοτόμο, όπως και να΄χει το κάνουν με ΜΕΡΑΚΙ!

Στην πρώτη εκπομπή φιλοξενείται ο Αλέκος Παπαδάτος, σχεδιαστής του Logicomix, ενός μυθιστορήματος σε μορφή κόμικ. Η βρετανική «The Independent» χαρακτήρισε το Logicomix σαν «ένα από τα καλύτερα graphic novel της εποχής», το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει σε 14 χώρες.

Ακόμη, τα αδέρφια Χριστοδούλου μιλούν για τον μεγαλύτερο όμιλο επεξεργασίας φρούτων στην Ελλάδα με εξαγωγές άνω του 80%. Ο όμιλος εξάγει σε 63 χώρες σε όλες τις ηπείρους και στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς φρούτων από την Κρήτη μέχρι την Μακεδονία.
Ο Δρ. Σέρκος A. Χαρουτουνιάν, Καθ. Χημείας του Γεωπονικού Παν. Αθηνών, αναλύει πως το πρόγραμμα ΚΑΛΧΑΣ, με στόχο την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών, παραχωρήθηκε δωρεάν στο ελληνικό κράτος.


Παρουσίαση –Αρχισυνταξία: Σύλβια Κλιμάκη
Επιμέλεια Εκπομπής: Χρύσα Τσίχλη
Σκηνοθεσία: Γκρατσιέλλα Kανέλλου
Μοντάζ: Αλεξία Ζεμενίδου
Δημοσιογραφική υποστήριξη: Σταύρος Σαμουηλίδης
Υπεύθυνη Παραγωγής: Ελένη Πηγή

«Στην πράξη.gr» κάθε Κυριακή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.