«Στην πράξη.gr» με τέσσερα νέα πρόσωπα

30/03/2012

«Στην πράξη.gr» η Σύλβια Κλιμάκη μιλά με ανθρώπους που οι ΠΡΑΞΕΙΣ τους μπορούν να δώσουν μια δυναμική απάντηση στην κρίση που βιώνει η χώρα μας, την Κυριακή 1 Απριλίου στις 12.30μ.μ. στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η Σύλβια Κλιμάκη συναντά την Urania Gazelli –σχεδιάστρια τσαντών με σπουδές στη διακόσμηση και στο βιομηχανικό σχέδιο.Καινοτομεί και συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής επίπλων από plexy glass σε ένα άλλο επίπεδο, αυτό της κατασκευής τσαντών από plexy glass.
Ο Αύγουστος Κορτώ, κατά κόσμο Πέτρος Χατζόπουλος, με 11 μυθιστορήματα, ένα κινηματογραφικό σενάριο, επτά παιδικά βιβλία και πολλές μεταφράσεις στο ενεργητικό του , μιλάει για τον Θεό, την ιατρική, τους καλλιτέχνες και την ομοφυλοφιλία, χωρίς ενδοιασμούς και «πρέπει». Οο συγγραφέας υποστηρίζει πως: «Η ελευθερία που δεν κερδίζεις μόνος σου, δεν είναι ποτέ δική σου»
Με ένα “Πέρασμα από τον Παράδεισο” οι κινηματογραφιστές της Aegis Films, μεταφέρουν μέσα από την μικρή οθόνη, την Ελλάδα που αγαπούν αλλά και τις άξιες του πολιτισμού της, άλλωστε πιστεύουν ότι: «Κινηματογραφιστής είναι ο μπαλαντέρ του κινηματογράφου».

Με εκτεταμένη εμπειρία στο χώρο και βασικά χαρακτηριστικά την καινοτομία και την εξωστρέφεια , η Upstream – εταιρεία mobile marketing, κατάφερε από το 2001 και την μικρή αγορά της Ελλάδας να γίνει σήμερα μια από τις πέντε πρώτες εταιρίες διεθνώς. «Η καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία, είναι η συμφιλίωση με την πιθανότητα της αποτυχίας»


Παρουσίαση –Αρχισυνταξία: Σύλβια Κλιμάκη
Επιμέλεια Εκπομπής: Χρύσα Τσίχλη
Οργάνωση Παραγωγής: Ελένη Πηγή
Δημοσιογραφική Ομάδα: Χρύσα Τσίχλη, Ελένη Πηγή, Ελισάβετ Σεργιάδου
Σκηνοθεσία: Γκρατσιέλλα Kανέλλου
Μοντάζ: Άρης Τριανταφύλλου


«Στην πράξη.gr» κάθε Κυριακή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.