Οι Ενοπλες Δυνάμεις στο «Όλοι Μαζί, Μπορούμε»

09/03/2012

Και οι Ένοπλες Δυνάμεις συμμετέχουν ενεργά στην συγκέντρωση τροφίμων και ρουχισμού στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας του ΣΚΑΪ και των Μητροπόλεων της Ελλάδος «Όλοι Μαζί, Μπορούμε».
Η στρατιωτική ηγεσία δια στόματος του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου ανακοίνωσε σήμερα ενώπιον του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου και του προέδρου του Ομίλου ΣΚΑΪ Ιωάννη Αλαφούζου τη συμμετοχή των καταστημάτων του στρατού στην προσπάθεια αυτή.

Έτσι 27 στρατιωτικά πρατήρια, όπου επισκέπτονται οι ένστολοι και το πολιτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων θα μπορεί να συνεισφέρει σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που συντονίζει ο ΣΚΑΪ με σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η εκστρατεία του «Όλοι μαζί μπορούμε» συνεχίζει την συλλογή τροφίμων στα σούπερ μάρκετ όλης της χώρας, και παράλληλα συνεχίζεται αυτήν την Κυριακή σε 21 ενορίες σε ολόκληρη την χώρα η συγκέντρωση ρουχισμού για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.