«Μαστορέματα» η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ

05/03/2012

Τα «Μαστορέματα» είναι η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 11 Μαρτίου και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 16.00 και θα ασχολείται με θέματα που αφορούν στις κατασκευές, επισκευές και συντηρήσεις στο σπίτι.

Τα «Μαστορέματα» επιμελούνται και παρουσιάζουν ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο Γιώργης Λαμπαθάκης και η Ξένια Μητροφάνη.

Η εκπομπή θα πραγματοποιεί τα ....μαστορέματα μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το εργαστήριό τους.
Παράλληλα θα ασχολούνται με διακόσμηση, θα ενημερώνουν για νέα εργαλεία, υλικά και τεχνοτροπίες, μέσα πάντα από τη γνώμη των ειδικών για τεχνικά θέματα.

Επίσης, οι τηλεθεατές θα μπορούν να στέλνουν τις απορίες τους για να δίνονται οι κατάλληλες λύσεις, μέσα από την εκπομπή, ενώ θα υπάρχουν πλούσια δώρα για τους νικητές του διαγωνισμού.

Στην πρώτη εκπομπή οι παρουσιαστές θα ασχοληθούν με την κατασκευή διαφόρων αντικειμένων προκειμένου να εξοπλίσουν το εργαστήριό τους, όπως ένα τραπέζι από παλέτες, έναν καλόγηρο ρούχων, έναν καθρέφτη για τον τοίχο, καθώς και σκαλιστά κεριά που θα δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα στο τέλος μιας κοπιαστικής ημέρας.


Παρουσιαστές :Παναγιώτης Χατζηδάκης, Γιώργης Λαμπαθάκης, Ξένια Μητροφάνη
Παραγωγή: ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΛΦΑ
Διεύθυνση παραγωγής: Άλκης Λαζαρίδης
Σενάριο: Μιχάλης Ρουμπής«ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ» κάθε Κυριακή στις 16.00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.