«Στην πράξη.gr» με θετικά μηνύματα

09/12/2011

«Στην πράξη.gr» με τη Σύλβια Κλιμάκη προβάλλονται άνθρωποι που η πορεία τους, ο τρόπος σκέψης τους, και κυρίως οι ΠΡΑΞΕΙΣ τους μπορούν να δώσουν μια δυναμική απάντηση στην κρίση που βιώνει η χώρα μας, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αυτή την εβδομάδα ακολουθούν τους: Ιωάννη Αραμπατζή και Βασίλη Θεοχαράκη στο εργαστήριό τους, των οποίων η έρευνα στη νανοτεχνολογία έχει οδηγήσει στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με διεθνή απήχηση. Μιλούν με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντογεώργο, ιδιοκτήτη της πιο επιτυχημένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας έκδοσης αεροπορικών εισιτηρίων. Παρουσιάζουν την ομάδα εθελοντών που διοργάνωσαν το TEDxAthens, ενός συνεδρίου παγκοσμίας φήμης που στόχο έχει τη διάδοση ανατρεπτικών ιδεών. Τέλος, ο ολυμπιονίκης "φαινόμενο" Νίκος Κακλαμανάκης μοιράζεται με τους τηλεθεατές την εμπειρία του από τον πρόσφατο διάπλου του στο Αιγαίο με τίτλο "Με τη δύναμη της Ελλάδας".
Νίκος Κακλαμανάκης- Ολυμπιονίκης: "Στόχος μου είναι να αναδείξω την κρυφή δύναμη της Ελλάδας, που δεν είναι άλλη από τους ανθρώπους της.»
Ιωάννης Αραμπατζής- Συνιδιοκτήτης Εταιρίας Νανοτεχνολογίας:
«Ήμουν πάντα αυτός που είχε την επιθυμία, ευχή και κατάρα αν θέλετε, να θέλει να δει τα επιτεύγματα της τεχνολογίας να γίνονται πράξη.»

Δημήτρης Καλαβρός- TEDxAthens Curator : «Το TEDxAAthens επιδιώκει να περάσουμε από τη φάση της συζήτησης στη φάση της πραγμάτωσης»

Δημήτρης Κοντογεώργος - Iδιοκτήτης διαδικτυακής εταιρίας έκδοσης αεροπορικών εισιτηρίων: «Είναι αφετηρία, όταν έχεις το πρόβλημα, να βγεις από αυτό, να το δεις από ψηλά, να καταλάβεις ότι είναι μια κουκίδα σε όλο τον πλανήτη και να προχωρήσεις παρακάτω.»

Φιλοδοξώντας την επικοινωνία «ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ» με το κοινό της εκπομπής, οι τηλεθεατές θα μπορούν να «συμμετέχουν» με παρεμβάσεις, σχόλια και προτάσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.stinpraxi.gr και στα κοινωνικά δίκτυα twitter: @stinpraxi.gr και facebook: stin praxi.gr.

Παρουσίαση –Αρχισυνταξία: Σύλβια Κλιμάκη
Επιμέλεια Εκπομπής: Χρύσα Τσίχλη
Δημοσιογραφική Ομάδα: Χρύσα Τσίχλη, Ελισάβετ Σεργιάδου
Σκηνοθεσία: Γκρατσιέλλα Kανέλλου
Μοντάζ: Άρης Τριανταφύλλου


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.